CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Redmi Note 9

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 109
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Xiaomi Redmi Note 9 – проектирайте своя мечтан калъф

Etuo.bg си е възложил задачата да задоволи всичките си клиенти и подготвя специално подбрани калъфи за всеки един от тях, но понякога се случва, че Вие не можете да намерите калъф, който да пасне на стила Ви. По тази причина ние Ви предлагаме изключително семплия etuo.bg съветник, който ще Ви помогне с всяка стъпка до проектирането на пефектния калъф за Вашия Xiaomi Redmi Note 9. С нашата помощ най-накрая ще притежавате 100% оригинален продукт, докато в същото време предоставяте нужната защита да запазите стойността на смартфона си.

Причините да създадете уникален калъф за смартфона си

Нашият уебсайт подкрепя креативното мислене на клиентите и затова е създал интуитивен съветник за проектиране на калъфи. Няма нужда да се притеснявате и да се колебаете, ние ще поемем отговорността калъфът да изглежда точно както желаете и ние винаги обръщаме внимание на малките детайли. Като създадете свой собствен калъф не само че той ще пасне идеално на индивидуалния Ви стил, но и ще Ви помогне да се откроите от тълпата. Също така можете да се възползвате от нашия съветник и да проектирате калъф с логото на бизнеса Ви за допълнителна рекламна стратегия. Или пък проектирайте калъф със снимка за Вашия любим човек. В допълнение специално проектиран калъф е идеален подарък за Вашите близки и за най-различни специални празници.

Xiaomi Redmi Note 9 – спецификация на модела

С излизането си на пазара през април 2020г, Xiaomi Redmi Note 9 впечатли мнозинството потребители с достъпната си цена и атрактивни характеристики, включващи четворна 48MP камера и 6,53-инчов дисплей с резолюция 2340 х 1080 пиксела. Други също така впечатляващи особености са неговата 64GB вградена памет и мощната си батерия – 5020mAh, която идва с функцията QuickCharge, така че да можете да се наслаждавате на устройството по цял ден. Всичко това звучи изключително атрактивно и Вие можете да го запазите да бъде все така с помощта на нашия уебсайт, който позволява да украсите смартфона си със свой собствен калъф и едновременно да предпазите ценните му части от механични наранявания.