CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Redmi Note 9T 5G

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 105
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

В какво се състои процесът на проектиране на калъф за телефон?

Нашият екип постоянно се старае да обновява селекцията ни кейсове с най-модерните дизайни, но те не винаги ще Ви допаднат. С цел да подкрепим Вашата креативност, Ви предлагаме онлайн апликация, с която можете да проектирате свой собствен кейс за телефона си. Процесът на проектиране на калъф е изключително лесен и бърз. Започнете като отворите апликацията на уебсайта ни и изберете модела на устройството, за което искате да проектирате калъф. След това качете файл с Ваша графика или снимка и го нагласете спрямо размерите на примерната щампа. Можете да добавите надпис, а също така да смените цвета на фона или да използвате някой от готовите шаблони от галерията.

Защо да създам напълно оригинален кейс?

Персонализираните кейсове за телефони позволяват на потребителите да изразят своя индивидуален стил и креативно мислене. Обещано Ви е, че като проектирате уникален калъф, няма да срещнете никой друг с подобен аксесоар. Като създадете свой собствен кейс, Вие ще се откроите от всички останали и ще притежавате аксесоар, който съвпада с вкуса Ви. В допълнение калъфът ще осигури допълнителен слой защита, който ефективно ще предпази устройството от механични наранявания. Проектиран от Вас кейс е великолепен подарък не само за Вашия телефон, но и за телефона на Ваш близък. Персонализираният кейс може да бъде перфектен и сантиментален подарък за Ваш приятел по случай рождения им ден.

Xiaomi Redmi Note 9T 5G – особености на модела

Xiaomi Redmi Note 9T е оборудван с осемядрен процесор MediaTek Dimensity 800U, който непрекъснато поддържа ежедневните Ви нужди, независимо дали разговаряте с приятели, гледате видеоклипове или посещавате онлайн срещи. С масивната батерия от 5000 mAh, можете 18 часа да възпроизвеждате видеа или пък да играете игри в продължение на 11 часа. След като батерията се изтощи, 18W бързото зарядно устройство Ви позволява да зареждате 33% само за 30 минути. Устройството идва с 6.53-инчов Dot Display, оборудван Corning Gorilla Glass 5 и 2340x1080 FHD + резолюция. Подкрепена от усъвършенстван хардуер за обработка и алгоритми, основната камера от 48MP Ви позволява да уловите Вашите спомени в детайли, денем или нощем.