CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове ZTE

В наличност Свий

Направи си калъф за ZTE – кейс за смартфон с твоя снимка, графика и текст

ZTE телефоните сами по себе си са уникални, но с малко повече въображение техният дизайн може да се подобри или поне да се разнообрази. За твое улеснение имаме страхотно предложение, намиращо израз в интуитивното онлайн приложение Wizard. Чрез него можеш да си направиш калъф с твоя снимка, графика или забавен надпис, чрез който да изразиш своята индивидуалност. Ако желаеш да се възползваш от тази атрактивна опция, са нужни само няколко клика. Стартирай уеб апликацията – не се налага инсталация. Селектрай модела на мобилния си апарат и вида на аксесоар за него (защитен корпус или кейс тип тефтер). Качи файл с изображение. Можеш да добавиш любима фраза, да смениш фона или да ползваш готов темплейт. Подреди елементите и ги адаптирай към размера на избраното от теб предпазно пособие (калъф/гръб/панел). Ето как, с няколко стъпки, можеш да създадеш дизайн за щампа с твоя снимка и текст – например емблемата на любимия отбор или вдъхновяваща сентенция.

Нуждаят ли се телефоните ZTE от GSM принадлежности за протекция и декорация?

Смартфоните ZTE са висококачествени телефони, но и те, подобно на GSM апаратите на другите марки, са уязвими на повреди, които са вследствие от разнородната им употреба. Затова е важно да се подсигурят подходящи принадлежности за тяхната декорация и защита. В тази връзка можем да ти бъдем от полза. В нашия интернет магазин etuo.bg ще намериш кейсовете, с които да декорираш и предпазиш мобилното си устройство от счупване, замърсяване и драскотини. А с програмата Wizard ще можеш да проектираш калъфи с лични надписи и изображения – перфектните персонализирани подаръци за теб и любимите ти хора.

ZTE – корпорация за мобилни устройства и телекомуникационно оборудване

Китайската корпорация ZTE е основана през 1985г. и е специализирана в производството на телекомуникационно оборудване. Седалището на компанията е в град Шънджън.