+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Почистващи кърпички за екран

ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Чистенето на смартфона по лесен начин

Мобилните устройства ни придружават на всякъде в ежедневието ни. Държим ги в ръка, в джоба или чантата си, оставяме ги на всякакви повърхности. Всекидневното ползване води до появата на петна, на зацапване или натрупване на прах и мръсотия. По-предвидливите носят калъфи и протектори на своя телефон, като защитата им не е никак малка. След време обаче и те не могат да попречат на различните одрасквания и ожулвания на корпуса. Или пък да спрат появата на пръстови отпечатъци на екрана. Статистиката показва, че на ден докосваме тъчскрийна си няколко стотин пъти. И оставаме следи. Има някои участъци, които събират повече прах и това са входовете за аудио жака или за зарядното устройство. Те трябва да се почистват по-често, както всъщност и целия телефон.

Грижата за мобилното устройство ни гарантира, че ще можем да го ползваме по-дълго време в изправност.

Затова през определен период е добре да почистим изцяло. Кое е най-подходящото средство? Ако говорим за тъчскрийн и LCD дисплеи, масовото предпочитано средство е микрофибърната кърпа. Тя е мека и еластична, почиства в дълбочина и не генерира статично електричество. Отпечатъците от пръсти се трият лесно. Ползват се за телефони, таблети и монитори, навигация и стъклени повърхности. Размерът на микрофибърната кърпа не е голям и когато се сгъне, съвсем спокойно се побира в джоб или чанта. Цената ѝ е съвсем ниска и винаги можете да купите нова.

Почистващи аксесоари за LCD дисплеи и екрани

Понякога суха кърпа не е достатъчно почистващо средство. В etuo.bg можете да откриете мокри почистващи кърпички. Те са напоени с течност, която не нанася вреда на третираната повърхност и е щадяща към ръцете. Препоръчваме ви това решение за участъци с наслагвания от мръсотия или за места, които не са чистени от дълго време. Тези кърпички се предлагат в пакет от няколко броя, като всяка е в индивидуална опаковка. Така ще можете да оставите няколко в дома и офиса, както и да имате винаги по една в чантата си. Аксесоарите в сайта са произведени според водещите изисквания за безопасност и екологично производство. Съставките им са висококачествени, те са продукт на водещи компании. Можете да ги ползвате интензивно, без да се страхувате за своя телефон.