Протектори и стъкла за телефон Alcatel 1SE (2020)

В наличност Свий

Как да осигуря нужната защита на дисплея на смартфона ми?

Прекарвате часове наред да откриете точно този защитен аксесоар, който желаете. И сега сте попаднали на нашия сайт. Радваме се, че ще ни дадете шанс. Ние Ви предлагаме огромен избор от екранни протектори за Alcatel 1SE 2020, така че да закупите точно този, който искате. Всички протектори са изработени от висококачествени материали, така че да предоставят максималната защита на фабрично поставения дисплей. Изберете семплото защитно фолио/филм, което осигурява ниско ниво на защита или пък за повече издръжливост закупете един от нашите предпазители от закалено стъкло. Какви са предимствата от закупуването на екранен протектор?

Huse personalizate pentru Pocophone M3

Нашият екип от професионалисти силно препоръчва на всеки притежател на телефон да го оборудва с екранен предпазител. Без допълнителния слой защита, който той ще осигури, Вашият фабрично поставен дисплей остава гол и изключително уязвим на най-малките драскотини. А и никога не знаете, може един ден да се случи, че изпускате телефона си на земята. Шансът дисплея да се напука е огромен. Но ако е оборудван с екранен протектор, предпазителят ще поеме удара и дисплея на телефона Ви ще остане непокътнат. Също така няма нужда да се притеснявате, че протекторът ще загрози вида на телефона Ви, защото те са изработени по такъв начин, че да бъдат толкова издръжливи колкото и тънки.

Alcatel 1SE 2020 – характеристики на модела

Трансформирайте снимките си с тройната камера на AI на Alcatel 1SE 2020, която улавя най-важните Ви спомени. Неговите 13MP AI, 5MP супер широкоъгълни и 2MP за дълбочини камери Ви позволяват да заснемете всяка ситуация при ярко или слабо осветление. Подобрете живота си с ултрабърза Octa-Core обработка, която може да се справи с игри, стрийминг, заснемане и по-безпроблемно и да издържи цял ден с батерия от 4000mAh. Открийте дисплей, който Ви привлича с разширен 6,22-инчов HD + обширен дисплей и блести с докосващите се набраздени радиални детайли, които улавят светлината.