Протектори и стъкла за телефон Alcatel 3L (2020)

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за екран на Alcatel 3L 2020

Ако искате ефективно да защитите дисплея на новозакупения си смартфон от драскотини и замърсявания, може да откриете продукта, от който се нуждаете на нашия уебсайт. Екранните протектори, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и са произведени да паснат идеално по дисплея на Вашия Alcatel 3L 2020. Като оборудвате смартфона си със скрийнпротектор, Вие му обещавате оригиналния вид и стойност за много по-дълго време. Ние Ви предоставяме екранни протектори, вариращи по цена и устойчивост, и всеки един от тях предлага от семпла до максимална защита.

Защо е важно да закупите екранен протектор за смартфона си?

С усъвършенстването на новите технологии, много производители ще се опитат да Ви убедят, че фабрично поставеният стъклен екран на смартфона Ви е достатъчно качествен и може да поеме всякакви механични сблъсъци. Но заслужава ли си риска? Постоянният страх от шанса, че смартфона ще падне от високо или се надраска от ключовете Ви и фактът, че ще трябва да гледате тази една драскотина или напукване всеки ден, е достатъчна причина да инвестирате в екранен протектор, който успешно ще поеме тези удари. Всеки един от протекторите са ефективни срещу тези наранявания и са достатъчно тънки, че да бъдат незабележими. Те са изключително транспарентни и не влияят нито върху яркостта на изображенията, нито върху сензитивността на дисплея. Също така са лесни за инсталация, не оставят следи след премахването им и прилягат перфектно за ъглите на всеки един модел LCD Alcatel.

Alcatel 3L 2020 – характеристики на модела

Alcatel 3L2020 е едно от новите попълнения на марката и смартфонът е оборудван с атрактивни характеристики, които ще привлекат вниманието на стандартния потребител. Повишете моментите си с интелигентната тройна камера. Направете висококачествени изображения дори при условия на слаба осветеност с 48-мегапикселова камера, оборудвана с голям пиксел 4 в 1 и голяма бленда. Заснемете най-добрите детайли с 2-мегапикселова макрокамера и направете идеалните фотосесии без усилие с помощта на AI откриване на сцена. Нощем или през деня направете перфектното селфи с 8-мегапикселовата предна камера и LCD светкавица. Обгърнете се с ярките визуализации на 6,22-инчовия HD + Vast дисплей и съотношение на страните 19: 9. С паметта си от 4 GB RAM и 64 GB ROM, Вие нямате да имате проблем да складирате всичките си снимки, видеа, игри и приложения.