Протектори и стъкла за телефон Alcatel 3X (2020)

В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Alcatel 3X?

Попадайки на нашия онлайн магазин, Вие ще бъдете срещнати с огромно разнообразие от аксесоари, които имат за цел да Ви улеснят ежедневието. Едни от най-популярните ни продукти са многокачествените ни екранни протектори. Колкото и да сме внимателни, инциденти се случват и е достатъчно веднъж да изпуснем смартфона си, че да трябва да инвестираме в нов дисплей или неговия ремонт. Вие можете да си спестите тези тревоги като закупите скрийнпротектор от нашия магазин.

Предимствата от притежаването на екранен протектор?

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на клиентите си да се запасят с един от нашите скрийнпротектори поради няколко причини. Най-важната е да защитите най-ценната част от смартфона. Обаче други предимства включват факта, че със закупуването на екранен протектор Вие обещавате дълъг живот на дисплея си, което означава, че когато искате да размените смартфона за по-нов модел, Вие ще сте запазили неговата стойност, така че да получите по-добър смартфон в замяна. Също така в случай, че вече дисплеят е бил наранен, Вие имате възможността да покриете неатрактивните драскотини с помощта на скрийнпротектор. Нашите скийнпротектори са изключително транспарентни и тънки, така че след инсталирането им, Вие да не забележите промяна от оригиналния вид на смартфона.

Alcatel 3X – характеристики на модела

Независимо дали сте на концерт или се настанявате на плажа, 16-мегапикселен обектив с AI разпознаване на сцени автоматично коригира вашите настройки и подобрява вашите изображения, за да заснеме перфектно сцената в 22 различни сценария. Получете повече изгледи, повече хора и повече от опита, използвайки 5MP супер широкоъгълен обектив. Направете Вашите снимки толкова нюансирани и детайлни, колкото реалния живот с 2MP макро и дълбочинни обективи. Използвайте енергоефективния процесор Octa-Core на Alcatel 3X, за да предавате HD съдържание, да играете игри и други със задоволителна гладкост. Задръжте всички Ваши основни снимки и видеоклипове с 4GB RAM и 64GB ROM. Потопете се в безкрайно гледане на 6,52-инчов HD + Vast дисплей с мини-прорез и със съотношение на страните 20: 9.5. Батерията от 5000mAh Ви позволява да се наслаждавате на HD стрийминг, игри и други за по-дълго и гладко.