Защитни протектори за Allview 

(Брой продукти: 2)
Филтри
Модел на устройството 2
Производител / серия 1
Вид / тип 1
Сортиране: 
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
On Sale
Allview P6 Life - защитно фолио

Basic

Allview P6 Life - защитно фолио

Промо цена 3,95 лв. Редовна цена 7,90 лв.
On Sale
Allview P6 Energy - защитно фолио

Basic

Allview P6 Energy - защитно фолио

Промо цена 3,95 лв. Редовна цена 7,90 лв.
 

Ефективна защита за LCD Allview

Искате да защитите вашият Allview смартфон от драскотини и прах, прегледайте сайта ни и изберете подходящия скрийн протектор по ваш вкус. Разполагаме с невероятното защитно фолио, което ще предпази стойността на телефона ви.

Полезните характеристики на екранните протектори за LCD Allview

С покачването на цените на днешните телефони, потребителите търсят начини да запазят стойността им и да ги предпазят от повреди. Имайки предвид, че екранът на Вашият смартфон е най-уязвим, най-добре е да се възползвате от предимствата на разнообразните скрийн протектори. В този случай, за смартфони с марката Allview, чрез нашия уебсайт може да закупите очарователния скрийн протектор от защитно фолио. Той е изключително лесен за употреба, можете самите Вие да го поставите и да го премахнате, за да го замените с нов. Екранният протектор предоставя универсална защита от драскотини, прах и друг вид отломки. Също така поради гъвкавостта му скрийн протекторът от защитно фолио ще покрие изцяло екрана и ще полепне за всеки ъгъл.

Allview-описание на марката

Марката Allview е румънска компания с 10-годишен опит в производството и дистрибуцията на различни електронни продукти, Dual SIM телефони, таблети и преносими компютри. Марката е призната за една от най-бързо развиващите се в Румъния, благодарение на безплатните услуги и удобства, свързани с техните продукти. Основана през 2002г., марката е собственост на компанията Visual Fan, базирана в Брашов, Румъния. Изследователският и разработващ екип от Allview работи ръка за ръка с доставчиците, за да намери най-добрите решения за създаване на по-привлекателни устройства. Производството се извършва в Китай и компанията работи с най-известните доставчици с най-високите международни марки, за да може качеството на устройствата и дадените части да бъдат оценени внимателно. Марката винаги се стреми да постига и надминава лимитите си с честност. Започвайки от дъното, екипът влага сърцата си в работната дейност и се стараят да еволюират с нови и инновативни технологии.