Протектори и стъкла за телефон Apple iPad 10.2 (2020)

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя дисплея на таблета си от драскотини?

Дисплеите на таблетите са най-уязвимата част от устройството. При ежедневната употреба на дисплея много лесно могат да се появят малки драскотини и мазни петна. С помощта на екранен протектор Вие ще можете да предпазите екрана от драскотини и наранявания. В допълнение в случаите, когато оставите пръстови отпечатъци по протектора, те са много по-лесни за почистване. Само трябва да ги забършете със суха кърпа. Не чакайте да надраскате или замърсите фабрично поставения дисплей на таблета, че да осъзнаете, че устройството се нуждае от екранен протектор. Закупете един от нашите протектори още днес.

Какви видове екранни протектори ще открия на уебсайта?

Нашият онлайн магазин предлага огромен избор от екранни предпазители, различаващи се по вид и ниво на защита, което осигуряват. Двата основни вида, на които ще попаднете сред селекцията ни са защитното фолио/филм и протекторът от 9H закалено стъкло. Защитното фолио е семпло на вид и е изработено от тънка пластмаса, което означава, че ще осигури ниско до средно ниво на защита. Поради изработката си, което го прави по-трудно за прилагане върху дисплея на таблета. Въпреки това фолиото е на по-достъпна цена от закаленото стъкло и това го прави по-лесно за обновяване. Протекторът от 9H закалено стъкло е много по-издръжливо и ще поеме по-тежки механични удари и наранявания. То ще осигури по-сигурна защита на фабрично поставения дисплей на таблета и е по-лесно за прилагане върху екрана.

Apple iPad 10.2 – характеристики на модела

С iPad работата е много бърза и безпроблемна. Редактирайте документ, докато разглеждате нещо в мрежата и едновременно се обадете на колега с FaceTime. Прикачете интелигентна клавиатура в пълен размер за удобно писане. А за задачи, които изискват по-голяма прецизност, поддръжката за тракпад или мишка допълва познатото Multi-Touch изживяване на iPad. Всичко, което гледате на iPad, изглежда и звучи страхотно, благодарение на 10,2-инчовия Retina дисплей и стерео системата. Без значение как заснемате Вашите снимки и видеоклипове - с 8MP задна камера или FaceTime HD предна камера, ще е удоволствие да ги редактирате на големия, завладяващ екран на Вашия iPad.