+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Apple iPad Air (2020)

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Apple iPad Air (2020) - защитно фолио

Apple iPad Air (2020) - защитно фолио

8,90 лв.
/ В наличност

Как да предпазя екрана на своя Apple iPad Air 2020?

Попаднали сте на нашия онлайн магазин докато търсите аксесоар за таблета си, който не само да улесни ежедневието Ви, но и да осигури ефективната защита на устройството. Ние Ви предлагаме широка гама от екранни протектори, които успешно ще предпазят екрана на таблета от наранявания и надрасквания. Независимо от кой точно изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали е ултра-тънък, така че да не забележете разликата. Не чакайте дисплеят на таблета да бъде толкова наранен, че да не функционира по стандарта си, а закупете екранен протектор още днес.

Защо да закупя екранен протектор?

Екранът на таблета Ви винаги ще бъде най-уязвим на драскотини и наранявания. Затова ние от etuo.bg сме се заредили с разнообразие от екранни протектори, които могат да предотвратят повредата на фабрично поставения дисплей. Последното нещо, което бихте искали да се случи, е дисплеят да бъде толкова повреден, че да има нужда от ремонт. Тази инвестиция може да бъде изключително скъпа и можете да си я спестите като закупите екранен протектор от нашата селекция. Също така като предпазите екрана на таблета, той ще запази своята оригинална стойност. Това означава, че ще имате възможността в бъдеще да го замените за по-добър модел или пък да го препродадете.

Apple iPad Air 2020 – характеристики на модела

Apple iPad Air 2020 прави повече от компютър по по-прости и по-магически начини. А сега с повече функции и възможности е по-гъвкав от всякога. Използвайте Smart Keyboard Folio или прикрепете Magic Keyboard за отзивчиво писане и вграден тракпад. С A14 Bionic имате силата да оживите Вашите идеи. Заснемете 4K видео, след което го редактирайте направо в iPad Air. Използвайте второто поколение Apple Pencil, за да рисувате и илюстрирате с динамични четки и фино засенчване. iPad Air 2020 е идеалният начин да поддържате връзка с Wi ‑ Fi и 4G. Бъдете домакин на разговор с FaceTime, присъединяване към видеоконференция или стартирайте групов проект с приятели или съученици отвсякъде. Усъвършенстваните камери и микрофони поддържат лицата и гласовете кристално чисти.