Протектори и стъкла за телефон Apple iPhone 12

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Apple iPhone 12 (5.4) – как да защитя екрана му?

Ако живеете с постоянния страх, че някога ще нараните дисплея на своя смартфон, попаднали сте на правилното място. Нашият онлайн магазин предлага огромно разнообразие от екранни протектори, които имат за цел ефективно да предпазят екрана на устройството, така че той да изглежда все така атрактивен. Всеки един от нашите скрийнпротектори е изработен от многокачествени материали, така че ефективно да поеме удара или нараняванията, ако някога го изпуснете или при други инциденти. Дайте си спокойствието, което заслужавате, като изберете един от нашите великолепни и издръжливи екранни протектори.

Какви са ползите от инсталирането на екранен протектор?

Като закупите скрийнпротектор, Вие ще осигурите нужната защита на екрана на устройството си при най-различни инциденти, които могат да го наранят или напукат. Смартфон екраните в днешно време са изработени по висок стандарт, така че да бъдат по-издръжливи обаче дисплеите винаги ще бъдат една от най-уязвимите части на смартфона. Затова ние силно препоръчваме да оборудвате екрана си с екранен протектор, който не само ще го защити от всевъзможни драскотини, но и ще запази оригиналната стойност на устройството за възможно най-дълго време. Скрийнпротекторите ни са ултра тънки и почти 100% прозрачни, така че разликата между оригиналния екран и този с екранен протектор да бъде минимална и Вие да можете да се наслаждавате на вида му.

Apple iPhone 12 – характеристики на модела

През 2020г. компанията за първи път въвежда 5G поддръжка, което позволява на новите устройства да се свързват към 5G мрежи, които са много по-бързи от 4G LTE мрежите. Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия.Apple iPhone 12 5.4 ще бъде един от най-малките модели смартфони, който марката е пуснал от своя 4,7-инчов iPhone SE. Спрямо дизайн, смартфонът ще има значително препроектиране с метална рамка, подобна на рамката на iPhone 4 и iPad Pro.