Протектори и стъкла за телефон Apple iPhone 12 Mini

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Apple iPhone 12 Mini?

В търсене сте на аксесоар, който ще предостави ефективна защита за Вашия Apple iPhone 12 Mini? Ние от etuo.bg се радваме да Ви предложим широка гама от екранни протектори, които ще осигурят допълнителен слой защита за Вашия екран, така че той да остане непокътнат за възможно най-дълго време. Нашите екранни протектори са изключително издръжливи и тънки, така че успешно да поемат нараняванията и да не бъдат забелязани като се приложат върху фабрично поставения екран на смартфона. Не чакайте да напукате екрана си, че да осъзнаете от каква важност е да притежавате скрийнпротектор от нашата гама аксесоари, а закупете един още днес.

Нужен ли ми е екранен протектор?

Ние силно препоръчваме на клиентите си да закупят екранен протектор, защото без него екранът на смартфона фактически е гол и най-уязвим на надрасквания и друг вид наранявания. Не бихте искали да развалите елегантния вид на смартфона си като го изпуснете върху твърда повърхност и той получи огромна пукнатина по средата на екрана. Този вид нараняване не само че ще загрози вида на устройството, но и е възможно да направи значителна щета върху функциите на дисплея, което ще му попречи да работи както обикновено. Също така ремонт на екран на смартфон винаги ще бъде голяма инвестиция. Вие можете да си спестите тези изживявания като оборудвате смартфона си с един от нашите екранни протектори.

Apple iPhone 12 Mini – описание на модела

Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. През 2020г. компанията за първи път въвежда 5G поддръжка, което позволява на новите устройства да се свързват към 5G мрежи, които са много по-бързи от 4G LTE мрежите. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия. Този 5,4-инчов iPhone ще разполага с 4 GB RAM, 64, 256GB или 128GB за съхранение и двойни задни камери. Дисплеят е 5,4-инчов OLED панел с разделителна способност 1080 x 2340.