+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Apple iPhone 12 Pro

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Apple iPhone 12 Pro - защитно фолио

Apple iPhone 12 Pro - защитно фолио

5,90 лв.
/ В наличност

 

 

Как да защитя дисплея на своя Apple iPhone 12 Pro?

Притеснявате се за екрана си и неговата защита? Попаднахте на правилното място! Ние от еtuo.bg Ви предлагаме огромно разнообразие от аксесоари, които да Ви дадат спокойствие и улеснят живота Ви като потребител. Един от тези аксесоари са нашите издръжливи екранни протектори. Независимо от кой изберете, всеки един от тях ефективно ще предпази екрана на устройството Ви от надрасквания и напуквания. Те са изработени от многокачествени материали, за да паснат по модела на смартфона. Дайте си спокойствието, че можете да пъхнете смартфона си с ключове в джоба или чантата или пък ако го изпуснете, фабрично поставеният дисплей ще остане непокътнат.

Защо да закупя екранен протектор за смартфона си?

Със закупуването на екранен протектор, Вие ще осигурите допълнителен слой защита за своя екран, който всъщност е най-уязвимата част от устройството. Затова ние силно препоръчваме да оборудвате екрана си с екранен протектор, който не само ще го защити от всевъзможни драскотини, но и ще запази оригиналната стойност на устройството за възможно най-дълго време, така че да можете да го препродадете на по-добра цена или пък да го замените за по-добър модел в бъдеще. Скрийнпротекторите ни са ултра тънки и почти 100% прозрачни, така че разликата между оригиналния екран и този с екранен протектор да бъде минимална и Вие да можете да се наслаждавате на вида му.

Apple iPhone 12 Pro (6.1) – описание на модела

Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. През 2020г. компанията за първи път въвежда 5G поддръжка, което позволява на новите устройства да се свързват към 5G мрежи, които са много по-бързи от 4G LTE мрежите. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия. Този 6.1-инчов iPhone ще разполага с 4 GB RAM, 128GB или 256GB за съхранение и двойни задни камери. Дисплеят е 6,1-инчов OLED панел с разделителна способност 2532x1170.