Протектори и стъкла за телефон Apple iPhone 12 Pro Max

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя екрана на смартфона си от наранявания?

Сигурни ли сте, че можете да разчитате на здравината на фабрично поставения дисплей на смартфона си? Производителите ще се опитат да Ви убедят, че можете, но ние от etuo.bg силно препоръчваме да изберете един от нашите екранни протектори. Колкото и да са здрави оригиналните дисплеи, инциденти се случват постоянно и екраните винаги ще бъдат най-уязвимата част от смартфона. Нашите екранни протектори са изработени от многокачествени материали и са изключително издръжливи, така че да предоставят допълнителен слой защита на екрана и да го предпазят от надрасквания или напуквания, в случай че го изпуснете върху твърда повърхност.

Предимствата от инсталирането на скрийнпротектор

Все още се чудите дали имате нужда от скрийнпротектор? Тук ще Ви обясним защо ние смятаме, че трябва да закупите един. Поради допълнителният слой защита, който скрийнпротекторът допринася, екранът на устройството ще остане непокътнат за възможно най-дълго време, което означава, че неговата оригинална стойност ще бъде запазена. И не само това, но и всеки един от екранните ни протектори е ултра-тънък, което означава, че стандартните функции на дисплея няма да бъдат прекъснати, и почти 100% транспарентен, така че след като го приложите върху фабрично поставения дисплей, смартфона да изглежда все така атрактивен.

Apple iPhone 12 Pro Max – описание на модела

Този 6.7-инчов iPhone Pro Max ще разполага с 4 GB RAM, 128GB или 256GB за съхранение и тройни задни камери. Дисплеят е с OLED панел и с резолюция от 2778 х 1824. Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията. През 2020г. Apple пуска за първи път серия смартфони, които поддържат 5G мрежи. По този начин устройството ще бъде много по-бързо от тези с 4G LTE мрежи.