Протектори и стъкла за телефон Archos 

(Брой продукти: 1)
Филтри
Модел на устройството 1
Производител / серия 1
Вид / тип 1
Сортиране
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
On Sale
Archos 55 Helium Plus - защитно фолио

Basic

Archos 55 Helium Plus - защитно фолио

Промо цена 3,95 лв. Редовна цена 7,90 лв.
 

Ефективна защита за LCD Archos

Прегледайте сайта ни и намерете най-подходящата защита за вашият Archos смартфон. Разполагаме със стандартното защитно фолио, което ще предпази Вашия екран от драскотини и прах и ще запази стойността на устройството Ви.

Ползата от употребата на екранните протектори за LCD Archos

Когато използвате каквато и да е защитна мярка за смартфона Ви, крайната цел е винаги да запазите стойността му и да продължава да изглежда така привлекателен. Търсейки сред пазара за екранни протектори, ще попаднете на много защитни фолиа. Но добрите поликарбонатни фолиа се отличават като се прилепват идеално към екрана. Те са напълно прозрачни и по никакъв начин не влияят върху качеството на екрана. Основната функция на фолиото е да предпази екрана от ожулвания и замърсявания.

Archos-описание на марката

Марката Archos е иноватор в предлагането на мобилни и свързани-мултимедийно устройства на пазара. Компанията въведе няколко първоначални индустрии и поддържа креативен подход към развитието на продуктите си. Продуктите са изцяло развити вътрешно от ранни спецификации до индустриализация от опитния им екип за научноизследователска дейност, който е разпределен по три центъра за компетентност в Германия, Франция и Китай. Този интегриран дизайнерски подход води до по-бързо навлизане на пазара и позволява на Archosда води пред конкуренцията си. Компанията има представители в следните държави- САЩ, Великобритания, Германия, Франция и Китай. Производител на потребителска електроника с 25-годишен опит и пионер в пространството на операционната система Android, Archos комбинира общопризнатите си технически знания с иновативност, за да предостави пълна гама смартфони и таблети. Френската марка многократно е революционизирала пазара на потребителска електроника от 1988 г. Всички смартфони и таблети Archos са сертифицирани от Google. Фирмата също така разроботи и клон на свързани обекти с интелигентната домашна екосистема. Решението за Smart Home се фокусира върху таблета като център на екосистемата. През 2016 г. Archos се опита да се наложи на пазара като основен европейски доставчик на мрежи за свързани обекти чрез PicoWAN.