Протектори и стъкла за телефон Asus ROG Phone 3

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на своя Asus ROG Phone 3?

Etuo.bg е признат онлайн магазин за аксесоари и джаджи за мобилни устройства в Европа и ние Ви обещаваме високо качество на добра цена. В търсене сте на защитен аксесоар, който ефективно да защити дисплея на Вашия телефон? Ние Ви предлагаме огромен избор от екранни протектори, които ще осъществят това. Изберете от най-различни видове, осигуряващи различни нива на защита, така че да закупите точно това, от което Вашият телефон се нуждае. Не губете време, инциденти се случват постоянно и никога не знаете кога може сериозно да нараните телефона си. Най-добре да закупите протектор още днес, така че да си спестите ненужни притеснения и инвестиция.

Какви са предимствата от закупуването на екранен протектор?

Като закупите екранен протектор, той идва с три основни предимства. Първото е, че защитният аксесоар ефективно ще предпази дисплея на телефона от драскотини, замърсявания и по-сериозни наранявания. Второто е, че по този начин ще си спестите скъпата инвестиция, в случай, че фабрично поставения дисплей е без протектор и се напука. А третото, може би и най-ценното предимство, е, че като предпазите дисплея на Вашия телефон, Вие успешно ще запазите неговата оригинална стойност. Това означава, че в бъдеще ще можете да го замените за по-нов модел или пък да го препродадете на по-висока цена.

Asus ROG Phone 3 – характеристики на модела

ROG Phone 3 е най-мощният игрален телефон, който използва най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G с модерни мобилни комуникационни възможности 5G, така че да предостави максимална цялостна производителност и супер гладко игрово изживяване.. Създаден, за да задоволи и най-хардкор геймъра, той има невероятен нов 144 Hz / 1 ms дисплей, който оставя конкуренцията изправена. Наред с подобрените функции като AirTrigger 3, ще намерите всичко, което сте харесали от предишното поколение, включително чудовищна батерия от 6000 mAh, уникалния дизайн на странично зареждане, двойни предни високоговорители и пълна гама от модулни аксесоари.