Протектори и стъкла за телефон Asus Zenfone 7 Pro (ZS671KS)

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Asus Zenfone 7 Pro (ZS671KS) – ефективна защита за неговия екран

Фабрично поставените дисплеи на смартфоните винаги ще бъдат най-уязвимата част от устройството и затова е изключително важно Вие да му предоставите нужната защита. Можете да направите това като разгледате нашия добре зареден онлайн магазин. Ние сме се запасили с огромно количество от екранни протектори, които са изработени от висококачествени материали, така че да предоставят максимална защита. Така че не чакайте да трябва допълнително да инвестирате в ремонта на екрана на своя смартфон, а го оборудвайте с един от нашите висококачествени екранни протектори. По този начин неговият дълъг живот е обещан.

Предимствата от закупуването на екранен протектор

Като закупите екранен протектор от нас, Вие ще успеете да предоставите допълнителен слой защита за екрана на своя смартфон, от който той се нуждае, така че да не бъде надраскан или напукан. Също така като предпазите фабрично поставения дисплей, самият смартфон ще запази своята оригинална стойност, което означава, че в бъдеще ще можете да го препродадете или пък замените за по-добър модел. А пък в случаите, които вече сте наранили екрана, нашите екранни протектори са ултра-тънки, но пък успешно могат да покрият надраскванията и смартфонът ще продължи да изглежда атрактивно.

Asus Zenfone 7 Pro (ZS671KS) – характеристики на модела

ZenFone 7 Pro (ZS671KS) е създаден, за да се противопостави на обикновеното и да направи невъзможното възможно! Неговата еволюирала Flip Camera Ви дава три висококачествени камери отпред и отзад - подвиг, на който никой друг телефон не може да се справи. ZenFone 7 Pro (ZS671KS) превъзхожда всичко, което прави, с остър AMOLED дисплей, превъзходна производителност от мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus с ултрабързи 5G възможности и невероятна издръжливост на батерията с голям капацитет. Никога не е имало по-добре изглеждащ екран от отзивчивия дисплей AMOLED NanoEdge от 90 Hz / 1 ms на ZenFone 7 Pro (ZS671KS). Ще се насладите на копринено гладкото превъртане и ще се насладите на истинските цветове на този завладяващ дисплей на цял екран. Устройството разполага с бърза LPDDR5 RAM, а неговият UFS 3.1 ROM - най-бързото флаш съхранение - Ви дава огромен капацитет за съхранение.