+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Asus Zenfone 7 (ZS670KS)

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя екрана на своя Asus Zenfone 7 (ZS670KS)?

Искате да защитите екрана на своя новозакупен Asus Zenfone 7 (ZS670KS)? Попаднали сте на правилното място, защото ние от etuo.bg в предлагането на многокачествени аксесоари, които имат за цел да улеснят живота Ви и ефективно да осигурят максимална защита за смартфона Ви. Ние Ви предоставяме разнообразни екранни протектори и независимо от кой изберете, всеки един от тях е изключително ефективен в предпазването на дисплея на смартфона от най-различни надрасквания и напуквания. Осигурете ефективната защита на фабрично поставения дисплей на своя смартфон днес и си спестете притесненията и стресът от възможни инциденти.

Защо да закупя екранен протектор?

Все още се чудите дали се нуждаете от екранен протектор? Тук ще Ви изброим неговите основни предимства и защо ние силно препоръчваме на всеки притежател на смартфон да оборудва устройството си с екранен протектор. Без допълнителния слой на протектора, Вашият дисплей е практически гол и може много лесно да бъде надраскан в ежедневието Ви. Този вид нараняване не само че ще загрози вида на устройството, но и е възможно да направи значителна щета върху функциите на дисплея, което ще му попречи да работи както обикновено. Също така ремонт на екран на смартфон винаги ще бъде голяма инвестиция. Вие можете да си спестите тези изживявания като оборудвате смартфона си с един от нашите екранни протектори.

Asus Zenfone 7 (ZS670KS) – характеристики на модела

ZenFone 7 (ZS670KS) е създаден, за да се противопостави на обикновеното и да направи невъзможното възможно! Неговата еволюирала Flip Camera Ви дава три висококачествени камери отпред и отзад - подвиг, на който никой друг телефон не може да се справи. ZenFone 7 (ZS670KS) превъзхожда всичко, което прави, с остър AMOLED дисплей, превъзходна производителност от мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus с ултрабързи 5G възможности и невероятна издръжливост на батерията с голям капацитет. Никога не е имало по-добре изглеждащ екран от отзивчивия дисплей AMOLED NanoEdge от 90 Hz / 1 ms на ZenFone 7 (ZS670KS). Ще се насладите на копринено гладкото превъртане и ще се насладите на истинските цветове на този завладяващ дисплей на цял екран. Устройството разполага с бърза LPDDR5 RAM, а неговият UFS 3.1 ROM - най-бързото флаш съхранение - Ви дава огромен капацитет за съхранение.