+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Протектори и стъкла за телефон BlackBerry

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Blackberry Motion - защитно фолио

Blackberry Motion - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност
 
BlackBerry KEY2 - защитно фолио

BlackBerry KEY2 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност
 
BlackBerry KEY2 LE - защитно фолио

BlackBerry KEY2 LE - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Ефективна защита за LCD BlackBerry

На нашия сайт може да намерите голямо разнообразие от продукти, които ще предпазят Вашия смартфон екран. Знаейки колко важна е Вашата инвестиция и колко важно е да запазите стойността и привлекателния вид на смартфона Ви, ние Ви предлагаме стандартното защитно фолио и надеждния скрийнпротектор от 9H закалено стъкло. Който и да е изберете да закупуте от тези два продукта, всеки е сигурен вариянт, който защитава екрана от драскотини, прах и друг вид замърсявания.

Предимства от употребата на скрийнпротектор за LCD BlackBerry

Ако изберете да закупите защитното фолио, Вие ще можете да се насладите на удобствата, които то предлага. Включително лесно залепване и отлепване на фолиото и идеалнотот прилягане върху екрана. Висококачественото защитно фолио също така гарантира 99% транспарентност, тоест визуално протекторът не пречи на екранните стандартни функции. Той не стърчи и не се извива по ъглите. Поради матовото си покритие, пръстови отпечатъци не го замърсяват. Но пък може би предпочитате още по-сигурна защита, в такъв случай най-добре е да инвестирате в протектор от 9H закалено стъкло. То е изключително издръжливо срещу голямо разнообразие от механични наранявания. След прилагането на продукта върху екрана, имайки предвид, че е само 0.3 мм, то не ефектира вида или оптичното увеличение на смартфона. В допълнение протекторът е полезен при най-упоритите надрасквания и падания.

Описание на марката BlackBerry

Смартфоните, таблетите и услугите BlackBerry първоначално бяха пуснати и проектирани на пазара от канадската компания BlackBerry Limited. Днешно време смартфоните се произвеждат и продавад в световен мащаб съгласно лицензионно споразумение с марката TCL Communication. Биейки сред топ пет производители на смартфони в Северна Америка и топ производител в световен машаб, портфолиото на продуктите на TCL Communication, които включват устройства с марка Alcatel, BlackBerry и TCL, в момента се продават в над 160 държави, включително САЩ, Латинска Америка, Европа, Близкият Изток, Африка и Азия.