Протектори и стъкла за телефон BlackBerry 

(Брой продукти: 5)
Филтри
Модел на устройството 4
Производител / серия 1
Вид / тип 2
Сортиране: 
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
BlackBerry KEY2 LE - защитно фолио

Basic

BlackBerry KEY2 LE - защитно фолио

Промо цена 8,42 лв. Редовна цена 9,90 лв.
Blackberry Motion - защитно фолио

Basic

Blackberry Motion - защитно фолио

Промо цена 8,42 лв. Редовна цена 9,90 лв.
BlackBerry KEY2 - защитно фолио

Basic

BlackBerry KEY2 - защитно фолио

Промо цена 8,42 лв. Редовна цена 9,90 лв.
Blackberry Motion - стъклен протектор, 9H закалено стъкло

Basic

Blackberry Motion - стъклен протектор, 9H закалено стъкло

Промо цена 16,07 лв. Редовна цена 18,90 лв.
Blackberry DTEK50 - стъклен протектор, 9H закалено стъкло

Basic

Blackberry DTEK50 - стъклен протектор, 9H закалено стъкло

Промо цена 16,07 лв. Редовна цена 18,90 лв.
 

Ефективна защита за LCD BlackBerry

На нашия сайт може да намерите голямо разнообразие от продукти, които ще предпазят Вашия смартфон екран. Знаейки колко важна е Вашата инвестиция и колко важно е да запазите стойността и привлекателния вид на смартфона Ви, ние Ви предлагаме стандартното защитно фолио и надеждния скрийнпротектор от 9H закалено стъкло. Който и да е изберете да закупуте от тези два продукта, всеки е сигурен вариянт, който защитава екрана от драскотини, прах и друг вид замърсявания.

Предимства от употребата на скрийнпротектор за LCD BlackBerry

Ако изберете да закупите защитното фолио, Вие ще можете да се насладите на удобствата, които то предлага. Включително лесно залепване и отлепване на фолиото и идеалнотот прилягане върху екрана. Висококачественото защитно фолио също така гарантира 99% транспарентност, тоест визуално протекторът не пречи на екранните стандартни функции. Той не стърчи и не се извива по ъглите. Поради матовото си покритие, пръстови отпечатъци не го замърсяват. Но пък може би предпочитате още по-сигурна защита, в такъв случай най-добре е да инвестирате в протектор от 9H закалено стъкло. То е изключително издръжливо срещу голямо разнообразие от механични наранявания. След прилагането на продукта върху екрана, имайки предвид, че е само 0.3 мм, то не ефектира вида или оптичното увеличение на смартфона. В допълнение протекторът е полезен при най-упоритите надрасквания и падания.

Описание на марката BlackBerry

Смартфоните, таблетите и услугите BlackBerry първоначално бяха пуснати и проектирани на пазара от канадската компания BlackBerry Limited. Днешно време смартфоните се произвеждат и продавад в световен мащаб съгласно лицензионно споразумение с марката TCL Communication. Биейки сред топ пет производители на смартфони в Северна Америка и топ производител в световен машаб, портфолиото на продуктите на TCL Communication, които включват устройства с марка Alcatel, BlackBerry и TCL, в момента се продават в над 160 държави, включително САЩ, Латинска Америка, Европа, Близкият Изток, Африка и Азия.

Изпитвали ли сте онова чувство, когато изпуснете телефона с дисплея надолу и се страхувате да го вдигнете, за да видите щетите? Наличието на напукан дисплей е не само неприятно за гледане, но и понижава стойността на устройството, но с най-добрите протектори за BlackBerry може да защитите екрана си от драскотини и пукнатини следващия път, когато падне. На пазара има много модели защитни аксесоари за смартфони, а от вас се очаква само да изберете правилния.

Протектор за екран от закалено стъкло

Този тип стъкло се създава чрез преминаването му през различни термични и химични обработки, което увеличава неговата здравина. Използва се за предни стъкла на автомобили, предпазни очила, кухненски уреди и както се досещате, протектори за екрани на мобилни телефони от типа на BlackBerry. Висококачественото закалено стъкло е един от най-добрите предпазители за дисплеи, освен това има добра пропускливост на светлината, което позволява ясен и чист изглед.

Този продукт е антирефлексен и намалява отблясъците като е много ефективен и срещу удари. Закаленото стъкло има същия вид и усещане като тъчскрийна на вашия мобилен телефон, така че почти няма да забелязвате, че е там.

Пластмасов протектор за BlackBerry

PET пластмасовите защитни екрани се състоят от полиестерно фолио (филм) с матово покритие от едната страна и силиконово лепило от другата. Те са с високо качество и имат прозрачен слой против драскотини. Тези модели са по-тънки и незабележими, но предлагат много по-малка защита срещу удари.

TPU пластмасов протектор за BlackBerry

Това е гъвкава, почти гумена пластмаса, която може да залепне от край до край на всеки телефон. Тя има по-добра защита от удари от PET моделите. Този тип защитен аксесоар за BlackBerry обаче е труден за поставяне и не се усеща толкова естествен като стъклените модели например.

Защо да изберете аксесоари за Блекбъри от Etuo

В оналйн магазин Etuo.bg има много видове протектори за BlackBerry, от които да избирате, за да сте сигурни, че телефонът ви ще е винаги в перфектно състояние.

Поддържането на дисплея ви без драскотини и пукнатини ще ви помогне да запазите стойността на телефона, ако някога решите да го продадете. Освен това винаги ще изглежда, че смартфонът ви току що е купен и ще можете да му се радвате по-дълго време. Качеството на тези аксесоари е на високо ниво, а цените са достъпни и може да си позволите подобна покупка по-често от веднъж годишно.