CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон BQ

В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за LCD BQ

Сред продуктите на нашия сайт може да намерите идеалната защита за екрана на Вашия BQ смартфон. Ние разбираме Вашите нужди и предлагаме високачествени и издръжливи продукти, които да запазят стойността на Вашата инвестиция. Разполагаме със семплото защитно фолио и сигурния протектор от 9H закалено стъкло, което и да изберете Вие може да разчитате, че то ще запази екрана Ви от драскотини и ще продължава да изглежда като чисто нов.

Ползите от скрийнпротектори за LCD BQ

Основната цел на високачествия протектор за екран е да осигури допълнителен слой защита, който предпазва екрана на Вашия смартфон срещу неравности, случайни падания и дребни драскотини. Инциденти могат да се случат по всяко време, така че е най-добре да сте винаги подготвени, защото понякога защитният калъф за смартфон не е достатъчен, за да гарантира общата безопасност на Вашето устройство. Повърхностите на екрана могат да бъдат лесно замърсени от пръстови отпечатъци и дребни прахови частици, това може да бъде предотвратено с инсталацията на скрийнпротектор. След инсталацията протекторът не пречи на оптичното изпълнение на устройството и дори след премахването му той не оставя лепкави следи. Срещу този вид замърсявания и малки драскотини, защитното ще бъде ефективно, но за по-сигурна защитаи издръжливост при падане на смартфона е най-добре да закупите протектора от 9H закалено стъкло.

Описание на марката BQ

Марката BQ е испанска компания, посветена на продажбата на мултимедийни устройства и 3D принтери. От създаването си те продължават да се развиват както в Испания, така и извън нея, благодарение на отдадеността си за иновативност и фокуса си върху два основни принципа. Единият от тях е предлагането на устройства от най-новото поколение на невероятн конкорентни цени. Вторият бъдейки гарантирането на пълна ангажираност на своите потребители с предоставянето на интегрирани услуги за поддръжка. Сред най-забележителните продукти на BQ са първият AndroidOne мобилен телефон в Европа, както и първият в света мобилен телефон и таблет с операционна система Ubuntu Phone.