Протектори и стъкла за телефон CAT 

(Брой продукти: 6)
Филтри
Модел на устройството 2
Производител / серия 3
Вид / тип 2
Сортиране: 
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
CAT S62 Pro - защитно фолио etuo 3D Shield Pro

Standard

CAT S62 Pro - защитно фолио etuo 3D Shield Pro

Промо цена 21,17 лв. Редовна цена 24,90 лв.
CAT S62 Pro - защитно фолио etuo 3D Shield

Standard

CAT S62 Pro - защитно фолио etuo 3D Shield

Промо цена 17,77 лв. Редовна цена 20,90 лв.
ПРЕМИУМ
CAT S62 Pro - защитно фолио etuo AntiCRASH Matte

Premium

CAT S62 Pro - защитно фолио etuo AntiCRASH Matte

Промо цена 29,67 лв. Редовна цена 34,90 лв.
ПРЕМИУМ
CAT S62 Pro - защитно фолио etuo AntiCRASH

Premium

CAT S62 Pro - защитно фолио etuo AntiCRASH

Промо цена 25,42 лв. Редовна цена 29,90 лв.
ПРЕМИУМ
CAT S60 - протектор от закалено стъкло 3MK Flexible Glass

3MK

CAT S60 - протектор от закалено стъкло 3MK Flexible Glass

Промо цена 33,07 лв. Редовна цена 38,90 лв.
ПРЕМИУМ
CAT S62 Pro - протектор от закалено стъкло 3MK Flexible Glass ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

3MK

CAT S62 Pro - протектор от закалено стъкло 3MK Flexible Glass

Промо цена 33,07 лв. Редовна цена 38,90 лв.
 

Ефективна защита за LCD CAT

Преглеждайки сайта ни ще намерите голямо разнообразие от скрийнпротектори подходящи за всякакви марки. Всеки един от нас се притеснява да изпусне новозакупения си смартфон, най-вече ако падне по лице или пък без да искаме да го надраскаме с ключовете ни или монети. Тези притеснения могат да бъдат преодоляни не само с калъф, но в допълнение най-добре е да инвестираме и в издръжлив скрийнпротектор. На нашия сайт ние предлагаме за LCD CAT надеждността на протектора от гъвкаво стъкло, комбинация от фолио и стъкло, което обещава да запази ориганалния Ви екран и стойност на смартфона.

Ползите от инсталирането на скрийнпротектор от гъвкаво стъкло

Защо гъвкавостта на протектора е такъв ключов елемент при защитата на екрана? Семло казано гъвкавостта предлага по-голяма устойчивост при удар и цялостна здравина както на мобилното устройство, така и на протектора за екран. При протекторите от закалено стъкло, шансът самият продукт да се напука след удар е по-голям, отколкото при протектора от гъвкаво стъкло. Този вид протектор предоставя HD ясност на екрана и е оптимизиран да намалява умората на очната ретина при продължителна употреба на устрйството. Също така той е лесно сменяем и може повторно да се приложи, за разлика от почти всички други продукти за екранна защита.

Описание на марката CAT

Раждането на марката Caterpillar датира ор 1904 г., когато избретател на име Бенджамин Холт конструира първия трактор тип гъсеница, който обработва мокри калифорнийски земи. Слуховете за това бързо се разпространяват и скоро бизнесът му прозъфтява. През 1925 г. компанията му се слива с тази на основния му конкурент Даниел Бест и двамата създават Caterpillar Tractor Company. От 2012 г. Catphones Mobile Ltd притежава лиценз за телефони и аксесоари за Caterpillar Inc., днес техните телефони се продават в над 60 страни. Телефоните, които компанията произвежда са направени да отразяват наследството на компанията и да поемат на макс всякакъв вид злоупотреба.

Да имате голяма драскотина на телефона е толкова дразнещо, че не можете да отделите поглед от нея. Освен това намалява стойността на устройството, когато решите да се разделите с него и да преминете към по-новия модел. Протекторът за екран може да поддържа повърхността здрава и нова, но закупуването му може малко да ви обърка заради разнообразието, което се предлага. Също така си струва да попитате дали съвременните телефони като КАТ изобщо се нуждаят от такъв. Когато решите да търсите качествени защитни продукти в Интернет, ще ви излязат много модели, разновидности и сайтове, но ако не знаете какво точно искате, ще се затрудните. Затова сега ще ви помогнем малко.

Наистина ли се нуждая от протектор за екран за CAT

Стъклото на вашите смартфони е станало много по-устойчиво на надраскване от дните на първите подобни устройства. Gorilla Glass например няма да се надраска, ако го закачите с ключове, което е голяма крачка напред. Всъщност, драскотини ще има, но те няма да са толкова видими. А за останалите устройства с не толкова добър дисплей, дори пясъкът може да повреди екрана и тъчскрийн, затова протекторите за CAT са една необходимост, от която не трябва да се лишавате. Те също могат да получат драскотини или счупване, но много по-лесно могат да бъдат сменени.

Кой протектор за екран е най-добрият

Тук може да се поспори заради положителните качества на всеки от видовете протектори за CAT, но най-сигурният си остава този от закалено стъкло. Екранните защити тип фолио или тънък филм не могат да дадат това, което този вид може. Не обръщайте прекалено много внимание на оценката за твърдост, която рекламират марките. Повечето използват скалата за твърдост ASTM, при която най-твърдият молив (9H) е по-мек от закаленото стъкло, което го прави безполезен индикатор за защита. Скалата на Моос, която не използва "H", е много по-полезна, въпреки че не изглежда толкова добре на кутията, защото е по-малко позната на хората. Ако не сте сигурни за твърдостта на конкретна марка, потърсете мненията на потребителите, все някой от тях е ползвал даден модел.

Стъклените протектори за CAT, които се предлагат от Etuo имат гладко усещане, предотвратяват много щети и са на доста прилични цени. Ако все пак искате да се защитите от удар, освен протектор за дисплея на CAT, вземете и калъф. Тогава защитата ще е пълна. Много разновидности на качествени екранни защити и други аксесоари за CAT може да намерите тук, в онлайн магазина Etuo.bg.