+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Протектори и стъкла за телефон CAT

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

Ефективна защита за LCD CAT

Преглеждайки сайта ни ще намерите голямо разнообразие от скрийнпротектори подходящи за всякакви марки. Всеки един от нас се притеснява да изпусне новозакупения си смартфон, най-вече ако падне по лице или пък без да искаме да го надраскаме с ключовете ни или монети. Тези притеснения могат да бъдат преодоляни не само с калъф, но в допълнение най-добре е да инвестираме и в издръжлив скрийнпротектор. На нашия сайт ние предлагаме за LCD CAT надеждността на протектора от гъвкаво стъкло, комбинация от фолио и стъкло, което обещава да запази ориганалния Ви екран и стойност на смартфона.

Ползите от инсталирането на скрийнпротектор от гъвкаво стъкло

Защо гъвкавостта на протектора е такъв ключов елемент при защитата на екрана? Семло казано гъвкавостта предлага по-голяма устойчивост при удар и цялостна здравина както на мобилното устройство, така и на протектора за екран. При протекторите от закалено стъкло, шансът самият продукт да се напука след удар е по-голям, отколкото при протектора от гъвкаво стъкло. Този вид протектор предоставя HD ясност на екрана и е оптимизиран да намалява умората на очната ретина при продължителна употреба на устрйството. Също така той е лесно сменяем и може повторно да се приложи, за разлика от почти всички други продукти за екранна защита.

Описание на марката CAT

Раждането на марката Caterpillar датира ор 1904 г., когато избретател на име Бенджамин Холт конструира първия трактор тип гъсеница, който обработва мокри калифорнийски земи. Слуховете за това бързо се разпространяват и скоро бизнесът му прозъфтява. През 1925 г. компанията му се слива с тази на основния му конкурент Даниел Бест и двамата създават Caterpillar Tractor Company. От 2012 г. Catphones Mobile Ltd притежава лиценз за телефони и аксесоари за Caterpillar Inc., днес техните телефони се продават в над 60 страни. Телефоните, които компанията произвежда са направени да отразяват наследството на компанията и да поемат на макс всякакъв вид злоупотреба.