CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Защитни протектори за Coolpad

В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за LCD Coolpad

Разглеждайки сайта ни Вие ще попаднете на разновидни продукти спрямо ефективната защита за Вашия смартфон. След като сте инвестирали в нов и стилен смартфон, Вие може би се питате как да запазите неговата стойност и оригинален вид за колкото възможно дълго време. Първата мисъл е винаги да се снабдите с кейс, който да предпази елегантния дизайн, но препоръчително е също така да инвестирате и в надеждна защита за екрана на Вашия смартфон. Сред нашите продукти ще намерите стандартното защитно фолио, сигурното закалено стъкло и издръжливото 9H закалено стъкло за LCD Coolpad, които ще го предпазят от драскотини, падания и различен вид замърсявания.

Предимствата от скрийнпротектори за LCD Coolpad

Ако все още се чудите дали да закупите скрийпротектор за Вашия Coolpad смартфон, тук ще изброим няколко причини за инвестицията си заслужава, бъдейки той защитно фолио или закалено стъкло. И двата вида протектора ще защитят екрана от леки драскотини и прахови частици, няма да имат ефект върху ясността на дисплея , изглеждат привлекателно, са лесни за инсталиране и прилягат идеално по ъглите на екрана . Защитното фолио е на по-достъпна цена, което означава, че ще можете да го сменяте по-често, но то не предлага същата издръжливост като протектора от закалено стъкло. Най-вече протекторът от 9H закалено стъкло е един от най-надеждните продукти срещу механични удари.

Описание на марката Coolpad

Coolpad Group Limited е китайска компания за телекомуникационно оборудване със седалище в Шенжен, Китай. Компанията е създадена през 2003 г. и е млада иновативна водеща световна марка смартфони. Тя използва своите конкурентни предимства на научноизследователска и развоина дейност и производство, за да напредне във всички сфери на живота. Водейки с ориентиран към клиента модел, всичко, което създава спрямо иновациите в технологиите и науката е свързано със същността на страстта, енергичността и личността на марката на своите потребители. С над 6000 патента в областта на иновативните технологии, включително Dual-mode и Dual-standby Technology, Coolpad е отличен с топ наградата за наука и технологии в Китай.