Протектори за телефони Doogee

В наличност Свий

Ефективна защита за LCD Doogee

Разглеждайки нашия онлайн магазин бързо ще разберете, че ние ценим Вашето мнение и изисквания и затова предлагаме висококачествени продукти на достъпни цени. Разполагаме с разновидни продукти, които да осигурят ефективна защита за Вашия Doogee смартфон, и за Ваше спокойствие най-добре да изберете надежден скрийнпротектор, който да предпази екрана Ви. В случай на стандартна защита, която да го пази от малки драскотини и замърсявания, предоставяме стандартното защитно фолио. Но ако желаете по-гарантирана протекция при инциденти от падания и друг вид механични удари, най-добре е да инвестирате в нашия протектор от 9H закалено стъкло.

Ползите от инсталацията на екранен протектор за LCD Doogee

Ако клоните повече към закупуването на защитно фолио, защото то е на по-достъпна цена, няма да сгрешите. Допълнителният слой помага да защити екрана като маскира и предотвратява бъдещни драскотини и улеснява плъзгането на пръстите по дисплея. Също така поради матовото си покритие, мазните отпечатъци са незабележими и фолиото е статично, тоест не оставя следи по екрана след премахването му. Обаче семлото фолио не гарантира, че екранът няма да се напука след изпускане или удари по екрана. Инсталацията на протектор от 9H закалено стъкло предлага по-сигурна и надеждна защита, тъй като е много по-издръжлив срещу най-упоритите надрасквания и механични удари при директен сблъсък на екрана със земята. Добре е да знаете и че двата продукта са лесни за инсталиране и премахване, не влияят на функциите на дисплея и прилягат перфектно по екрана.

Описание на марката Doogee

През март 2013 г. в Испания марката Doogee беше създадена. Тя допринасяза извеждане на продукти с висока производителност на световния пазар, с крацив дизайн и функции, интелигентна работа и ‚микроиновации‘. Doogee винаги предава ентусиазъм и положително отношение към живота, като се фокусира върху подобряването на потребителското изживяване и доставя на хората повече удобство и радост. Доставяйки модерни продукти оборудвани с най-новите технологии, Doogee се стреми да бъде най-популярният доставчик на смартфони в света.