Протектори и стъкла за телефон Google

В наличност Свий

LCD Google-ефективна защита

Като разглеждате сайта ни ще откриете голямо разнообразие от продукти, които гарантират общата защита на Вашия смартфон. Може би вярвате, че калъфът е достатъчен да осигури и запази оригиналнот състояние на смарфона Ви. Всъщност трябва да обмислите и други варианти за по-добра защита. Често забравяваме, че екранът на нашия смартфон е най-уязвим, затова е изключително важно да го покрием с допълнителен слой покритие. За най-надеждна закрила за LCD Google, ние препоръчваме протектора от 9Н закалено стъкло, но има случаи, разбира се, когато Вие ще предпочете продукт на по-достъпна цена , като стандартното защитно фолио. И двата продукта са висококачествени и служат като добър протектор, но не забравяйте, че закаленото стъкло е по-издръжливо.

Предимствата при употребата на екранен протектор за LCD Google

С покачването на цените на днешните смартфони, потребителите са в постоянно търсене на начини как да запазят неговата ориганална стойност. И затова все повече хората скоро след покупката на смартфона, се осигуряват със защитата на екранен протектор и калъф. Бъдейки то стандартното защитно фолио или протектор от закалено стъкло. И двата вида протектора защитават дисплея от драскотини, прах и друг вид отломки. Също така те прилепват идеално по ъглите на екрана и не оставят лепкави участъци след премахването им. Но в допълнение на тези характеристики, протекторът от 9Н закалено стъкло предоставя допринасящ слой защита от износване и по-силни механични наранявания.

Google-описание на марката

Google е многонационална, публично търгувана организация, изградена около изключително популярната търсачка на компанията. Другите предприятия на Google включват интернет анализ, рекламни технологии и уеб приложения, браузър, операционна система и смартфони. Корените на компаният датират от 1995 г,. когато двама аспиранти, Сергей Брин и Лари Пейдж, се срещат в университа Станфорд. През следващата година те сътрудничат на изследователски проект, който в крайна сметка трябва да стане търсачката Google. Google Pixel е марка, представена през 2013 г., потребителски електронни устройства, разработена от Google, която работи с Chrome OS или с операционната система Android.

Понякога телефонът пада върху задния си капак, но защитният калъф го предпазва от драскотини или счупване. Друг път смартфонът пада с дисплея надолу и екранът може да се счупи или напука.

Можете да предотвратите това с подходящ протектор за Google. С тази защита може да се спасите от потенциалната болка в сърцето заради счупеното стъкло.

Какво представляват предпазните средства за дисплей

Протекторът за Google устройства е допълнителен лист от прозрачно пластмасово фолио или течност, който прилепва към екрана на телефона ви и го предпазва от физически повреди. Материалът обикновено е изработен от качествено ламинирано стъкло или полиуретан и се нарязва, за да пасне на формата на вашето устройство. В случай на падане или счупване е много по-лесно да смените покритието, отколкото да замените самия дисплей на смартфона. Освен това протекторът поддържа тъч скрийна в много по-добро състояние през целия живот на телефона.

Основни типове защитни аксесоари за Google

Закалено стъкло: Този предпазител за екран е лесен за поставяне и има приятно усещане при допир. Освен това е по-дебел и по-здрав от пластмасовия по отношение на защита от надраскване и падане. Може да изберете защитно покритие от закалено стъкло в повече разновидности, с функции като поверителност или защита срещу отблясъци, на много достъпни цени.

Полиетилен терефталат (PET): Това е евтин, лек, тънък и гладък материал за протектори за екран, който предлага по-малко въздействие и защита от надраскване. Докато PET варианта за Google дава на екрана на телефона ви прилично гладко усещане, той не е толкова мек и прилепващ към дисплея, така че не може да премине от край до край на смартфони с извити дисплеи.

Термопластичен полиуретан (TPU): Това е тънък, гъвкав материал, който се използва за повечето пластмасови защити за екрани. TPU предпазва по-добре от удари от PET покритието и може да покрие дисплея на смартфона ви от край до край. Поставянето обаче не е толкова лесно, защото включва използването на разтвор за пръскане и има почти гумена текстура.

Течен предпазващ филм: Този тип протектор за екран се прилага върху телефона ви, като намажете разтвора и след това го премахнете. Той е полезен само за предотвратяване на някои драскотини. Освен това, течните протектори за Google устройства не могат да ги предпазят от сериозно падане.

Какви протектори за Google можете да намерите в Etuo

В онлайн магазин etuo.bg може да закупите стъклени протектори и защитни фолиа за дисплеи. Предлагат се за различни модели, поддържат високо качество и добре предпазват смартфоните.