+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Google Pixel 4a 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

Как да изберете подходящ екранен протектор за смартфона си?

С помощта на etuo.bg Вие ще откриете идеалния екранен протектор за своя Google Pixel 4a 5G. Сред продуктите ни ще откриете разнообразие от протектори, които се различават в дизайн и ниво на защита. За семпла защита можете да изберете фолио/филм, което ще защити дисплея от драскотини и леки наранявания. Екранните предпазители от закалено стъкло ще осигурят по-сигурна защита и ефективно ще защитят дисплея от по-тежки механични удари и драскотини. Трябва да си изясните какво ниво на защита желаете за дисплея на своя смартфон, за да изберете подходящия екранен протектор.

Какви са предимствата на протекторите от закалено стъкло?

Всеки един екранен предпазител ще осигури защита на дисплея на Вашия Google Pixel 4a 5G, но закаленото стъкло идва с повече предимства. Предпазителите от 9H закалено стъкло са по-издръжливи поради тяхната твърдост. Те са по-ефективни в поемането на по-тежки удари. Случайно изпускате телефона си на земята, ако той е оборудван с този вид екранен протектор, дисплея няма да бъде наранено, защото закаленото стъкло ще поеме удара. 9H закаленото стъкло предлага високо ниво на безопасност в случаите, които то се напука след удар. То няма да се напука на остри парченца, които могат да Ви наранят, а ще точно обратното то ще се напука на тъпи парченца, което ще улесни неговото премахване.

Google Pixel 4a 5G – характеристики на модела

Със Google Pixel 4a 5G можете да правите фотосесии през деня или нощта, запечатвайте моменти със зашеметяваща яснота и правете клипове с вдъхновени от Холивуд ефекти. Чипът за защита Titan M и автоматичните актуализации помагат да запазите своята поверителност в безопасност, така че да можете да бъдете спокойни. Получавайте помощ в движение и намирайте отговори, когато имате нужда от тях, с Google Assistant. Останете заредени през целия ден и включете Extreme Battery Saver, за да получите до 48 часа батерия, когато имате най-голяма нужда от нея. Адаптивната батерия научава любимите Ви приложения и намалява захранването до тези, които рядко използвате, така че телефонът Ви поддържа по-пълен заряд цял ден.