+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Google Pixel 5

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Google Pixel 5 - защитно фолио

Google Pixel 5 - защитно фолио

5,90 лв.
/ В наличност

 

 

Как да защитя дисплея на своя Google Pixel 5?

В търсене сте на ефективна защита за екрана на своя Google Pixel 5? Нашият уебсайт е идеалното място да намерите аксесоара, от който се нуждаете. Ние специализираме в предлагането на продукти, които ефективно защитават устройствата и улесняват Вашето ежедневие. Закупете един от нашите екранни протектори и си спестете притесненията от възможните инциденти, които могат да наранят дисплея на смартфона Ви. Всеки един от протекторите ни е изработен от многокачествени материали, така че да обещае максимална защита и дълъг живот на фабрично поставения дисплей. Радвайте се на непокътнат дисплей за възможно най-дълго време като оборудвате смартфона си с един от нашите великолепни скрийнпротектори.

Защо да закупя екранен протектор за смартфона си?

Защо Ви е дазакупувате екранен протектор за смартфона си? Защото без протектор Вашият смартфон е практически гол и изключително уязвим на най-различни наранявания, които могат да го повредат. В днешно време цените на смартфоните се покачват и техният ремонт се покачва със същата стойност. Вместо да трябва да ремонтирате смартфона си, можете да го оборудвате с екранен протектор, който ще направи всичко възможно дисплеят да остане непокътнат за възможно най-дълго време. Диспеите на смартфоните са най-уязвимата част от устройството и затова ние силно препоръчваме закупуването на екранен протектор. Също така като предпазите фабрично поставения дисплей, смартфонът ще запази своята оригинална стойност и вид. По този начин в бъдеще ще можете да го препродадете или пък замените за по-добър модел.

Google Pixel 5 – спецификации на модела

Google Pixel 5 е първият смартфон с операционна система Android 11. Ще можете да се радвате на най-различни специфики, които идват с тази нова операционна система. Гледайте видеоклипове и играйте на игри с часове без прекъсване с мощната батерия от 4000 mAh. Преминавайте от приложение на приложение безпроблемно с плавната игра на Snapdragon 765G. Съхранявайте каквото пожелаете и в количеството, което искате с огромнот външно съхранение от 128GB. Имайте силна връзка където и да сте на планетата, защото Google Pixel 5 е оборудван с 5G настройка.