+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон HTC Desire 20 Pro

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
 
HTC Desire 20 Pro - защитно фолио

HTC Desire 20 Pro - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Как да предпазя екрана на своя HTC Desire 20 Pro

Хвърляйки поглед върху нашия онлайн магазин, Вие ще намерите голямо разнообразие от продукти, които осигуряват ефективна защита за Вашето устройство. Сред тях ще откриете най-различни екранни протектори вариращи по сила на покритие. Ние разбираме колко е важно да запазите стойността и вида на Вашия HTC Desire 20 Pro и затова всичките скрийпротектори, които предлагаме, са от високо качество и ще доставят сигурна закрила на дисплея. Екранният протектор ще предпази дисплея от надрасквания и напуквания, които могат да се случат при изпускане на смартфона на земята или пък ако държите смартфона в джоба и чантата придружени с ключове или монети.

Защо да закупя екранен протектор за смартфона си?

Допълнителният слой, който екранният протектор предоставя не само ще защити дисплея от драскотини и други видове механични наранявания, но и не блокира по никакъв начин използваемостта на смартфона. Защитните фолиа и стъкла осигуряват 99% ясна прозрачност на дисплея. Също така протекторът от закалено стъкло има характеристиката на устойчивост на разбиване. Това означава, че предлага високо ниво на безопасност при счупване на стъклото. Вместо да изпрати летящи парченца, той се счупва на малки тъпи парчета, които се задържат на място без да Ви наранят.

HTC Desire 20 Pro – особености на модела

Запознайте се с HTC Desire 20 Pro. Пет обектива за нива са в готовност за моменти от живота и всички видове снимки. Правете ясни и бързи селфита с 25-мегапикселовата предна камера, която разполага с настройка на затвора с меко докосване. Със своя 6,5-инчов дисплей и невъзможно тънка рамка недвижимостта на екрана и удоволствието от гледане се увеличават. Правете каквото искате и за по-дълго време с огромната батерия от 5000 mAh и голям капацитет на паметта. Тя представлява 30% увеличение на капацитета от предшественика му. Ниско съдържание на заряда? Бързото зареждане 3.0 ще зареди телефона за нула време.