CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Huawei

Филтри Свий
Модел на устройството 122
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какви видове скрийн протектори ще намерите в раздела

Желаете допълнителен слой защита за дисплея на новозакупения Ви телефон? Попаднахте на правилното място, защото нашият сайт е пълен с разновидни продукти, които гарантират общата защита на Вашия Huawei смартфон и са на изключително добри цени. Ние Ви предлагаме голямо разнообразие, включващо стандартни защитни фолиа/филми и протектори от различни видове закалено стъкло, всеки един от тях ще предпази Вашия дисплей от всякакъв вид механични наранявания. Чрез сайта ни може да откриете 9Н и 5D закалено и гъвкаво стъкло, комбинация от tempered glass и защитно фолио. В допълнение ние разполагаме с протектор за задната камера на телефона Ви.

Как да предпазите дисплея на своя HUAWEI телефон или таблет

Ако все още се колебаете дали да направите тази инвестиция, тук ще изброим причините и предимствата защо е необходимо да инсталирате скрийн протектор:

  • - допълнителният слой, който всеки един от протекторите предлага, е изключително ефективен при надрасквания и сблъсъци;
  • - той не блокира базовите функции на дисплея и прилепва перфектно по ъглите на дисплея;
  • - в допълнение поради матовото покритие на предпазителите, пръстови отпечатъци и друг вид мазнини не се отразяват по повърхността.

Може да предпочетете да закупите защитното фолио, защото е на по достъпна цена, но ние силно препоръчваме да инвестирате в предпазителите ни от закалено стъкло. Те са много по-издръжливи и варират по устойчивост от 9Н до гъвкавото стъкло.

С кои модели HUAWEI мобилни устройства са съвместими

Екипът на etuo.bg от професионалисти ежедневно търси начини да предложи възможно най-добрите аксесоари за телефони и за Huawei мобилни устройства; ние обновяваме селекцията ни от аксесоари постоянно. Предпазителите за екрани, които ще откриете за Huawei телефони са съвместими с модели: от p10 до p70, y6/y7 и mediapad.