Протектори и стъкла за телефон Huawei Honor 9A

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за дисплея на смартфона

С всяка измината година стойността на смартфоните се покачва и ние като потребители се стараем все повече да я запазим за възможно най-дълго време. Поради тази причина etuo.bg се е погрижил да Ви предложи голямо разнообразие от аксесоари, с помощта на което Вие ще можете ефективно да защитите Вашия Huawei Honor 9A. Сред тези продукти ще намерите най-различни калъфи с най-различни дизайни, но и ще откриете висококачествени екранни протектори. Скрийнпротекторите, които Ви предлагаме са изработени от качествени материали, така че не само да прилепнат идеално по дисплея, но и в същото време да осигурят ефективна защита при случайни физически наранявания.

Защо да се възползвам от закупуването на екранен протектор?

Въпреки факта, че фабрично поставеният екран в днешно време е изключително издръжлив, той не винаги ще бъде достатъчен, най-вече изпускания на смартфона на земята. Колкото и да сме внимателни, във всеки един от на съществува страхът, че някой ден ще изпуснем смартфона си и неговият екран ще бъде напукан. Поради тази причина е силно препоръчително да се инвестира в допълнителния слой, който екранният протектор осигурява. Висококачественият стъклен протектор е страхотен подарък за всеки дисплей и гарантира пълна защита срещу напукване, счупване и надраскване, също така те са с нулево отражение на светлината и предлагат покритие срещу замърсявания като пръстови отпечатъци.

Huawei Honor 9A – характеристики на модела

Huawei се радва да Ви предложи едно от новите си попълнения, Honor 9A, което е на достъпна цена и притежава най-новите технологични характеристики, които бихте искали. Впечатляващата му батерия от 5000mAh Ви позволява да разглеждате мрежата и да гледате видеоклипове в продължение на часове, без да се притеснявате, че ще я изчерпате. И не само, но никога повече няма да се притеснявате, че не можете да съхраните всичките си снимки и видеоклипове, защото смартфонът може да съхрани до 22 000 снимки или 395 епизода на любимото Ви шоу. Ако това не Ви е достатъчно, можете да разширите паметта с micro-SD карта със съвместимост до 512GB. Независимо дали играете игри или четете книга, ще се насладите на потапящо изживяване с изцяло новия дисплей от 20: 9 с ефектно съотношение между екрана и тялото от 88,4%.