Протектори и стъкла за телефон Huawei Honor 9X Lite

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 179
×
Производител / серия 4
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Honor 9X Lite

Разглеждайки нашия уебсайт, ще попаднете на огромното разнообразие от продукти, имащи за цел да предпазят вида на смартфона Ви. Ние разбираме колко е важно да запазите стойността на смартфона си и затова сме се запасили с най-различни екранни протектори вариращи по сила на покритие. Всичките ни скрийнпротектори са от високо качество и обещават да доставят сигурна закрила на дисплея. Какво чакате? Осигурете си спокойствието и защитата на смартфона си с помощта на един от нашите висококачествени екранни протектори.

Предимствата от прилагането на скрийнпротектор?

Ако все още не сте сигурни дали бихте искали да инвестирате в екранен протектор, тук ще навлезем в детайлите и ще Ви предоставим нужната информация, за да вземете правилното решение. Екранният протектор ще предпази дисплея от надрасквания и напуквания, които могат да се случат при изпускане на смартфона на земята или пък ако държите смартфона в джоба или чантата придружени с ключове или монети. Скрийнпротекторите на нашия уебсайт са изработени, така че да са изключителни тънки и прозрачни, за да не забележите разликата между оригиналния вид и вида му с инсталиран протектор. Поради тънкостта си, те няма да попречат на стандартните функции на дисплея и напълно се фокусират да поемат разновидните механични удари.

Honor 9X Lite – характеристики на модела

Honor 9X Lite впечатли потребителите със своя HD Fullview екран, с усъвършенствана технология чип на филм (COF) и специален дизайн на антената. Не само но и неговата 4,25 мм ширина на долната граница и невероятно съотношение между екрана и тялото от 91%. С почти безграничния си дизайн телефонът може да запази същия размер на тялото като 5,5-инчов телефон, което осигурява по-сигурен захват. Съотношението на страните 19.5: 9 и подобреното визуално качество показват повече детайли и предлагат по-добро кинематографично изживяване. Основната камера от 48MP Ви позволява да заснемете всеки последен детайл. Можете дори да правите изразителни портрети с красива естетика благодарение на своята 2MP камера за подпомагане на дълбочината. С 12nm Cortex-A73 поколение базиран SoC и Mali G51 GPU, производителността на смартфона се увеличава с 130%. Устройството е също така оборудвано с 3750mAh батерия, подкрепена с интелигентната система за пестене на батерията, която Ви гарантира трайно потребителско изживяване.