Протектори и стъкла за телефон Huawei Mate 40 Pro 5G

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 120
×
Производител / серия 2
×
Вид / тип 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да осигуря нужната защита на екрана на своя Huawei Mate 40 Pro?

Искате дисплея на своя смартфон да остане непокътнат за възможно най-дълго време? На нашия уебсайт ще откриете огромно разнообразие от аксесоари, които могат да постигнат точно това. Ние силно Ви препоръчваме да разгледате най-различните ни екранни протектори. Те идват с различни нива на защита и са изработени от висококачествени материали, така че ефективно да защитят фабрично поставения дисплей на устройството. Независимо от кой точно изберете, всеки екранен протектор е чудесен подарък за смартфона, защото осигурява допълнителен слой защита при възможни наранявания и надрасквания.

Защо да оборудвам смартфона си с екранен протектор?

Има няколко основни причини защо трябва сериозно да обмислите закупуването на екранен протектор за Вашия смартфон. Една от тях е, че без екранния протектор, фабрично поставения дисплей остава изключително уязвим на най-различни механични наранявания и драскотини. В някои случи даже може да бъде наранен до такава степен, че да се нуждае от ремонт. Можете да си спестите тези притеснения и инвестиция, ако оборудвате устройството с протектор за екран. Също така с помощта на екранния протектор, смартфонът ще бъде защитен и ще остане непокътнат за възможно най-дълго време. Това означава, че неговата оригинална стойност и вид ще бъдат запазени.

Huawei Mate 40 Pro – характеристики на модела

Емблематичен и иновативен, Huawei Mate 40 Pro е почит към баланса и симетрията. Дисплеят с хоризонт от край до край 88 ° предлага забележително потапяне, като екранното съдържание се пръска по повърхността, стрийминг на цветове, икони и текст, сякаш се разлива от водопад. Заоблените ъгли помагат да запазите телефона си непокътнат го правят удобен на допир. С повече от 15 милиарда транзистора, изключително компактният 5nm Kirin 9000 5G SoC е способен да изпълнява много задачи и да обработва огромни количества данни. Батерията с голям капацитет от 4400 mAh, оборудвана с 66 W Huawei SuperCharge и 50 W безжична Huawei SuperCharge работят заедно, за да направят източването на енергия още по-бавно.