Протектори и стъкла за телефон Huawei MatePad 10.4 

(Брой продукти: 5)
Филтри
марка на устройството 1
Модел на устройството 125
Производител / серия 3
Сортиране: 
Позиция
Име на продукт
Цена
Създаден на
Liczba sprzedanych ostatni miesiąc
Модел на устройството
Grupa produktów
Newest Id
position_boost
ПРЕМИУМ
Huawei MatePad 10.4 - фолио на гърба на таблета etuo AntiCRASH Back

Premium

Huawei MatePad 10.4 - фолио на гърба на таблета etuo AntiCRASH Back

Промо цена 36,47 лв. Редовна цена 42,90 лв.
ПРЕМИУМ
Huawei MatePad 10.4 - защитно фолио etuo AntiCRASH

Premium

Huawei MatePad 10.4 - защитно фолио etuo AntiCRASH

Промо цена 36,47 лв. Редовна цена 42,90 лв.
Huawei MatePad 10.4 - защитно фолио

Basic

Huawei MatePad 10.4 - защитно фолио

Промо цена 11,82 лв. Редовна цена 13,90 лв.
Huawei MatePad 10.4 - протектор от закалено стъкло

Basic

Huawei MatePad 10.4 - протектор от закалено стъкло

Промо цена 26,27 лв. Редовна цена 30,90 лв.
ПРЕМИУМ
Huawei MatePad 10.4 - протектор от закалено стъкло 3MK Flexible Glass Lite

3MK

Huawei MatePad 10.4 - протектор от закалено стъкло 3MK Flexible Glass Lite

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
 

Ефективна зашита за дисплея на Huawei MatePad 10.4

Преглеждайки продуктите на нашия уебсайт, Вие ще намерите нашите великолепни екранни протектори, които са ефективни в предпазването на екрана на устройството Ви. Те са изработени от висококачествени материали и обещават да поемат всевъзможните наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Например ако пъхнете таблета си в чантата или джоба с ключове или монети, които могат да го надраскат. А пък в случаите, които го изпуснете на твърда повърхност, протекторът ще направи всичко възможно да предпази фабрично поставения екран на таблета, така че той да остане непокътнат и да функционира както обикновено.

Ползите от закупуването на екранен протектор

Като закупите един от нашите екранни протектори, Вие обещавате на екрана на таблета Ви да бъде защитен от механични наранявания и той да запази оригиналната си стойност. По този начин Вие ще можете да го размените за по-добър смартфон или пък да го продадете на по-висока цена в бъдеще. А пък в случаите, които вече сте наранили дисплея, екранните ни протектори ефективно могат да маскират драскотините, така че таблетът да изглежда като нов. Независимо от кой скрийнпротектор изберете, всеки един от тях е ултра-тънък и издръжлив, така че да предостави максимална защита и също така да не блокира стандартните функции на дисплея.

Huawei MatePad 10.4 – особености на модела

Новия режим на eBook, който интелигентно настройва контраста, яркостта и дефиницията за по-удобно изживяване при четене на електронни книги, почти като прелистване на истински книги. Небрежно рисувайте или пишете с Huawei M-Pencil, който предлага гладко изживяване като молив на хартия. С батерия с голям капацитет 7250 mAh, едно зареждане може да поддържа до 12 часа локално гледане на видео или 7 часа вълнуващи 3D игри. Huawei Kirin 810 приема 7nm процесор и самостоятелно разработената NPU архитектура на Huawei, представяйки разширена енергийна ефективност и изчислителен капацитет с подобрена производителност на AI, която интелигентно разпределя изчислителната мощност. Тънък, елегантен и стилен, опростеният дизайн на Huawei MatePad е наистина лакомство за Вашите очи. 10,4-инчовият FullView Display, 7,9 мм тесни рамки и широк екран на Huawei MatePad Ви позволяват да разгърнете всичките си причудливи мисли и нови идеи. С помощта на Histen 6.0 3D стерео, можете да се насладите на потапящо звуково поле, което тече навсякъде около вас.