Протектори и стъкла за телефон Huawei MatePad 10.4

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 179
×
Производител / серия 2
×
Вид / тип 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна зашита за дисплея на Huawei MatePad 10.4

Преглеждайки продуктите на нашия уебсайт, Вие ще намерите нашите великолепни екранни протектори, които са ефективни в предпазването на екрана на устройството Ви. Те са изработени от висококачествени материали и обещават да поемат всевъзможните наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Например ако пъхнете таблета си в чантата или джоба с ключове или монети, които могат да го надраскат. А пък в случаите, които го изпуснете на твърда повърхност, протекторът ще направи всичко възможно да предпази фабрично поставения екран на таблета, така че той да остане непокътнат и да функционира както обикновено.

Ползите от закупуването на екранен протектор

Като закупите един от нашите екранни протектори, Вие обещавате на екрана на таблета Ви да бъде защитен от механични наранявания и той да запази оригиналната си стойност. По този начин Вие ще можете да го размените за по-добър смартфон или пък да го продадете на по-висока цена в бъдеще. А пък в случаите, които вече сте наранили дисплея, екранните ни протектори ефективно могат да маскират драскотините, така че таблетът да изглежда като нов. Независимо от кой скрийнпротектор изберете, всеки един от тях е ултра-тънък и издръжлив, така че да предостави максимална защита и също така да не блокира стандартните функции на дисплея.

Huawei MatePad 10.4 – особености на модела

Новия режим на eBook, който интелигентно настройва контраста, яркостта и дефиницията за по-удобно изживяване при четене на електронни книги, почти като прелистване на истински книги. Небрежно рисувайте или пишете с Huawei M-Pencil, който предлага гладко изживяване като молив на хартия. С батерия с голям капацитет 7250 mAh, едно зареждане може да поддържа до 12 часа локално гледане на видео или 7 часа вълнуващи 3D игри. Huawei Kirin 810 приема 7nm процесор и самостоятелно разработената NPU архитектура на Huawei, представяйки разширена енергийна ефективност и изчислителен капацитет с подобрена производителност на AI, която интелигентно разпределя изчислителната мощност. Тънък, елегантен и стилен, опростеният дизайн на Huawei MatePad е наистина лакомство за Вашите очи. 10,4-инчовият FullView Display, 7,9 мм тесни рамки и широк екран на Huawei MatePad Ви позволяват да разгърнете всичките си причудливи мисли и нови идеи. С помощта на Histen 6.0 3D стерео, можете да се насладите на потапящо звуково поле, което тече навсякъде около вас.