Протектори и стъкла за телефон Huawei MatePad T10

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 120
×
Производител / серия 1
×
Вид / тип 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Huawei MatePad T10?

В търсене сте на аксесоар за своя Huawei MatePad T10, който ще ефективно ще защити неговия екран? Попаднали сте на правилното място. Нашият уебсайт предлага огромен избор от екранни протектори за таблети. Всеки екранен протектор е изработен от многокачествени материали и ще осигури нужната защита на фабрично поставения дисплей срещу драскотини, задържане на прахови частици и друг вид механични наранявания. Можете да изберете от разнообразни екранни протектори, които идват с различни нива на защита. Какво чакате? Ежедневието Ви е пълно с възможни инциденти, които могат да бъдат предотвратени с помощта на екранния протектор.

Защо да закупя екранен протектор?

Нашият екип силно препоръчва на всеки притежател на смартфон и таблет да закупи екранен протектор, защото без допълнителния слой, който той предоставя, екранът много лесно може да бъде надраскан или наранен. Също така с покачването на цените на таблетите, се покачва и стойност за техния ремонт. Имайки предвид, че дисплеят на таблета е най-уязвимата част от устройството, неговият ремонт може да Ви излезе много скъп. Можете да си спестите всичко това като закупите екранен протектор, който ще осигури нужната защита на фабрично поставения дисплей. Така не само ще го предпазите от всевъзможни механични наранявания, но и ще запазите неговата оригинална стойност.

Huawei MatePad T10 – характеристики на модела

Huawei MatePad T10 предлага 9,7-инчов HD дисплей, деликатно опакован в елегантния си и компактен дизайн. Таблетът доставя симетричен звук от двете страни, за да се отдадете на по-силно и равномерно звуково поле. Комбинирайки EMUI 10.1, осемядрен чипсет и усъвършенстван алгоритъм, този таблет предлага подобрена графика и подобрена производителност. Проверявайте новини, гледайте видеоклипове или пазарувайте онлайн. Можете да превключвате между приложения, както искате, и да се наслаждавате на гладкото и стабилно изживяване. Huawei App Multiplier позволява на таблета да показва два прозореца на едно и също приложение, когато се държи хоризонтално.