Протектори и стъкла за телефон Huawei MatePad T10S

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да проектирам свой собствен кейс?

Докато търсите идеалния аксесоар за таблета си, сте попаднали на нашия онлайн магазин. Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор аксесоари, които ще улеснят Вашето ежедневие. За ефективната защита на фабрично поставения дисплей на устройството, препоръчваме да разгледате селекцията ни от екранни протектори. Всеки екранен протектор е изработен от многокачествени материали и обещава да предпази дисплея от механични наранявания и драскотини. Предлагаме Ви най-различни видове екранни протектори, които осигуряват различни нива на защита спрямо Вашите изисквания.

Нужен ли ми е екранен протектор?

Ако все още не сте сигурни дали се нуждаете от екранен протектор, тук ще Ви изброим няколко от неговите ценни качества. Екранните протектори са ефективни в предпазването на фабрично поставения дисплей от драскотини, задържане на прах, замърсявания и друг вид наранявания. Без допълнителния слой защита, който протекторът осигурява, таблетът остава уязвим и може дори да се наложи да бъде ремонтиран. Спестете си тези притеснения и инвестиция като оборудвате таблета си с екранен протектор. Също така протекторите ни са изработени по такъв начин, че да са възможно най-тънки, но и същевременно издръжливи, така че след като те бъдат приложени върху дисплея, Вие да не забележите почти никаква разлика.

Huawei MatePad T10s – характеристики на модела

Колкото и да е лек и тънък, Huawei MatePad T 10s осигурява силно присъствие със своя изтънчен дизайн и завладяващ екран. Той разполага с 10,1-инчов 1920 x 1200 FHD дисплей с тесни рамки, за да предложи по-голямо визуално въздействие. Комбинирайки EMUI 10.1 осемядрен чипсет и усъвършенстван алгоритъм, този таблет предлага подобрена графика и подобрена производителност. Със сертифициран от TÜV Rheinland Eye Comfort за намаляване на вредната синя светлина, този таблет предлага по-добър комфорт за очите за ежедневната Ви употреба. Можете да изберете режим на електронна книга за едно приятно изживяване и когато е нощ, превключете на тъмен режим за по-мек ефект на дисплея с намален контраст на светлината.