Протектори и стъкла за телефон Huawei P Smart (2020)

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 179
×
Производител / серия 4
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Широка гама от скрийнпротектори за Huawei P Smart

С всяка измината година стойността на смартфоните се покачва и ние като потребители се стараем все повече да я запазим за възможно най-дълго време. Поради тази причина etuo.bg се е погрижил да Ви предложи голямо разнообразие от аксесоари, с помощта на което Вие ще можете ефективно да защитите Вашия Huawei P Smart. Сред тези продукти ще намерите най-различни калъфи с най-различни дизайни, но и ще откриете висококачествени екранни протектори. Скрийнпротекторите, които Ви предлагаме са изработени от качествени материали, така че не само да прилепнат идеално по дисплея, но и в същото време да осигурят ефективна защита при случайни физически наранявания.

Предимствата от закупуването на екранен протектор

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на клиентите си да се запасят с един от нашите скрийнпротектори поради няколко причини. Най-важната е да защитите най-ценната част от смартфона. Обаче други предимства включват факта, че със закупуването на екранен протектор Вие обещавате дълъг живот на дисплея си, което означава, че когато искате да размените смартфона за по-нов модел, Вие ще сте запазили неговата стойност, така че да получите по-добър смартфон в замяна. Също така в случай, че вече дисплеят е бил наранен, Вие имате възможността да покриете неатрактивните драскотини с помощта на скрийнпротектор. Нашите скийнпротектори са изключително транспарентни и тънки, така че след инсталирането им, Вие да не забележите промяна от оригиналния вид на смартфона.

Huawei P Smart – характеристики на модела

Huawei P Smart е едно от новите попълнения на марката Huawei през 2020 г. и като всеки друг смартфон на фирмата няма да Ви разочарова. Той е оборудван с октаядрен процесор HiSilicon Kirin 710F и с 4 GB RAM. Сензорният му дисплей е също така впечатляващ с размер от 6,21 инча и резолюция 2340 х 1080. Смартфонът работи с най-новата версия на операционната система на Android 9 Pie и се захранва от 3400mAh батерия. Други атрактивни характеристики са неговата предна и задна камера: предната камера е 8-мегапикселова и задната камера идва с първична 13-мегапикселова и вторична – 2-мегапикселова.