Протектори и стъкла за телефон Huawei P Smart S

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Huawei P Smart S?

Попадайки на нашия онлайн магазин, Вие ще откриете широка гама от аксесоари, които имат за цел да подобрят начина Ви на живот като притежател на смартфон. За Huawei P Smart ние сме се запасили с продукти, които ще предпазят вида на смартфона, например калъфи и екранни протектори. Нашите скрийнпротектори са изработени от висококачествени материали и ще паснат идеално по дисплея, така че да осигурят максималната му защита. Независимо от кой екранен протектор изберете, всеки един обещава да запази оригиналният вид и стойност на смартфона.

Ползите от инсталирането на екранен протектор?

Като закупите един от нашите екранни протектори, ще си осигурите спокойствието, че в случай, че изпуснете смартфона на земята, дисплеят ще бъде непокътнат. Всеки един от скрийнпротекторите ни са ултра тънки и почти прозрачни, така че да не забележите огромна разлика от оригиналния вид на устройството. Също така допълнителният слой защита по никакъв начин не блокира стандартните функции на дисплея и Вие ще можете да използвате смартфона си както обикновено. Екранните протектори, които предлагаме са изключително лесни за инсталиране и деинсталиране, така че няма нужда да се притеснявате. Ще можете да се справите сами и в удобството на дома си. Какво чакате? Възползвайте се от допълнителната защита на екранния протектор и предпазете дисплея на новозакупения си смартфон.

Huawei P Smart – характеристики на модела

Като едно от новите попълнения на марката през 2020г., Huawei P Smart със сигурност няма да Ви разочарова с атрактивните си функции и характеристики. Захранван от мощна батерия от 4000 mAh, Huawei P Smart S е в състояние да поддържа аудио и видео възпроизвеждане и интернет сърфиране за невероятно дълго време. Насладете се на деня или пътувайте спокойно и забравете за своята преносима батерия. Освен това устройството е оборудвано с 4 GB RAM, така че плавно и бързо да превключвате между приложения, и с 128 GB ROM пространството за любимите Ви видеоклипове, снимки и игри ще бъде по-голямо от всякога. Спрямо своя модерен дизайн, смартфонът също предлага 6,3-инчов OLED дисплей със съотношение на екрана към тялото от 90,17% и изумителна разделителна способност от 2400 х 1080 пиксела. В тройната камера с AI всеки обектив има своята функция. Основната камера от 48 MP Super Clear, 8-мегапикселната ултра широкоъгълна камера и 2 MP камерата на дълбочина ще Ви придружават навсякъде, откривайки мистериите на природата или докато улавяте моментите от живота си.