Протектори и стъкла за телефон Huawei P40 Lite 5G

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 179
×
Производител / серия 4
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазите екрана на Вашия Huawei P40 lite 5G?

Хвърляйки поглед върху нашия сайт, Вие ще намерите разнообразни продукти за ефективна защита за Вашите устройства. Сред тях ще откриете разновидни екранни протектори вариращи по сила на покритие. Ние разбираме от каква важност е за Вас да осигурите нужната закрила за Вашия смартфон и затова всичките ни скрийпротектори са от високо качество и осигуряват гарантирана протекция срещу надрасквания, замърсявания и друг вид наранявания. За да удовлетворим Вашите изисквания и вкус, всеки един от скрийнпротекторите ни обещават най-добрите защитни резултати за Вашия Huawei P40 lite 5G.

Предимствата от инсталирането на екранен протектор?

Въпреки фабрично поставения стъклен дисплей, той не винаги ще може да осигури защита от всички видове механични въздействия. Поради тази причина е силно препоръчително да се инвестира в допълнителни протектори за смартфони, защото те ще поддържат здравината на сензорния екран. Най-вече големите сензорни екрани с висока резолюция и технологии, които отговарят за възпроизвеждането на най-реалните ярки цветове, са изключително податливи на механични и температурни въздействия. Висококачественият стъклен протектор е страхотен подарък за всеки дисплей и гарантира пълна защита срещу напукване, счупване и надраскване, също така те са с нулево отражение на светлината и предлагат покритие срещу замърсявания като пръстови отпечатъци.

Huawei P40 lite 5G – характеристики на модела

Най-новото попълнение на марката Huawei за 2020г. е превъзходният Huawei P40 lite 5G, който е оборудван с новия балансиран чипсет, наречен 7nm Kirin 820, и той включва усъвършенствания 8-ядрен процесор и собствен NPU, който ще постигне нова сфера на производителност. Хванете най-красивите пейзажи и портрети с помощта на впечатляващата 64-мегапикселова камера. Също така със сигурност няма да се оплаквате, че нямате батерия, поради факта, че смартфонът предлага 4000 mAh батерия и идва с новата технология 40W SuperCharge, която може да възстанови заряда до 70% в рамките на половин час. Що се отнася до памет, 6 GB RAM лесно се справя дори с най-интензивната многозадачност и 128 GB ROM Ви осигурява достатъчно място за изтегляне на всички Ваши любими приложения, снимки, видеоклипове и игри.