Протектори и стъкла за телефон Huawei Y5P

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei Y5p – как да защитим дисплея на смартфона си?

Хвърляйки поглед върху нашия онлайн магазин, Вие ще намерите голямо разнообразие от продукти, които осигуряват ефективна защита за Вашето устройство. Сред тях ще откриете най-различни екранни протектори вариращи по сила на покритие. Ние разбираме колко е важно да запазите стойността и вида на Вашия Huawei Y5p и затова всичките скрийпротектори, които предлагаме, са от високо качество и ще доставят сигурна закрила на дисплея. Екранният протектор ще предпази дисплея от надрасквания и напуквания, които могат да се случат при изпускане на смартфона на земята или пък ако държите смартфона в джоба ии чантата придружени с ключове или монети.

Какви са предимставата от закупуването на екранен протектор?

Често срещано е казването, ще скрийнпротекторите са първата линия на защита за Вашето устройство. Ако все още не сте сигурни дали бихте искали да инвестирате в екранен протектор, тук ще навлезем в детайлите и ще Ви предоставим нужната информация, за да вземете правилното решение. Скрийнпротекторите на нашия уебсайт са изработени, така че да са изключителни тънки и прозрачни, за да не забележите разликата между оригиналния вид и вида му с инсталиран протектор. Поради тънкостта си, те няма да попречат на стандартните функции на дисплея и напълно се фокусират да поемат разновидните механични удари. В допълнение на тези атрактивни характеристики, скрийнпротекторите прилепват идеално по ъглите на дисплея и са изключително ефективни в предпазването на екрана от песачинки и прах.

Huawei Y5p – особености на модела

Huawei Y5p, пуснат на пазара през май 2020г, е оборудван с впечатляващи характеристики, една от която е неговият 5,45-инчов дисплей с резолюция от 720 х 1440 пиксела. Дизайнът на дисплея предлага специални oсобености като multi-touch и 2.5D извит стъклен екран. Предприемете нужните мерки да предпазите тези специални характеристики и запазете стойността на смартфона като го оборудвате с допълнителния слой защита на високачествен екранен протектор.