Протектори и стъкла за телефон Huawei Y6P

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 179
×
Производител / серия 4
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei Y6p – как да предпазим екрана на смартфона си?

Преглеждайки нашия онлайн магазин ще попаднете на широка гама екранни протектори подходящи за Вашия Huawei Y6p. Всеки от нас има страх от шанса да изпусне новозакупения си смартфон. Тези притеснения могат да бъдат преодоляни с един от нашите висококачествени скрийнпротектори. Независимо от вида на екранен протектор, който изберете, той обещава да предпази дисплея Ви от всевъзможни надрасквания и напуквания като прилепва перфектно по ъглите на екрана. Като закупите един от нашите скрийнпротектори, Вие осигурявате запазването на вида и стойността на Вашия Huawei Y6p.

Какви са ползите от инсталирането на скрийнпротектор?

Ако все още се колебаете дали да направите тази инвестиция, тук ще изброим причините и предимствата защо е толкова важно да инсталирате един от нашите екранни протектори. Допълнителният слой, който скрийпротекторът предлага е изключително ефективен при механични наранявания и в същото време не блокира базовите функции на дисплея. Също така той е 99% прозрачен, което означава, че като идеално прилепне по екрана, смартфонът Ви ще изглежда еднакво привлекателно като оригиналното му състояние. Друго предимство от закупуването на екранен протектор е, че той предпазва дисплея от песачинки и прах, които могат да бъдат фатални за живота на устройството. Екранните протектори, които предлагаме са изключително лесни за инсталиране и няма нужда да се притеснявате, защото можете да го направите сами в комфорта на дома Ви.

Huawei Y6p – особености на модела

Huawei Y6p е оборудван с 6.30-инчов тъчскрийн дисплей с резолюция от 720х1440. С тези впечатляващи характеристики, този смартфон обещава ясни образи и ярки цветове. Други атрактивни особености включват: сензор за околна светлина, сензор за близост и сензор за пръстови отпечатъци. Всяка една от тези характеристики привличат вниманието на всеки потребител, но е важно да знаете, че те всъщност са най-уязвими. Можете да запазите тези функции и да ги предпазите от наранявания с един от нашите подбрани екранни протектори.