Протектори и стъкла за телефон Huawei Y8p

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Широка гама от скрийпротектори за Huawei Y8p

Разглеждайки нашия онлайн магазин, Вие ще попаднете на голямо разнообразие от аксесоари, които гарантират защитата на Вашия Huawei Y8p. Често забравяме, че дисплеят на смартфона е най-уязвим на наранявания и с помощта на едни от нашите висококачествени екранни протектори, Вие можете да осигурите неговата ефективна защита. Скрийпротекторите, които предлагаме перфектно ще прилегнат по екрана на смартфона, така че да го предпазят и в същото време да запазят общата стойност на устройството.

Ползите от закупуването на екранен протектор

В днешно време стойността на смартфоните се покачва с всяка година и потребителите са в постоянно търсене на начини как да запазят неговата оригинална стойност и вид за възможно най-дълго време. Един от тези начини е като оборудвате смартфона си с екранен протектор. Всеки един от нашите скрийпротектори обещава да защити дисплея от драскотини, прах и друг вид отломки, които могат да повредят ценните вътрешни компоненти. Имате и възможността да покриете вече състояли се надрасквания като инсталирате екранен протектор, който ще ги покрие, така че да изглежда като нов. Също така скрийнпротекторите ни са почти 100% транспарентни, което означава, че след като ги инсталирате екранът Ви ще продължава да изглежда както преди.

Huawei Y8p – характеристики на модела

С атрактивния си 6,3-нинчов OLED дисплей с резолюция 2400 х 1080, новото попълнение Huawei Y8p осигурява възхитително визуално изживяване и цветова гама. Смартфонът предлага 6 GB RAM, която е предостатъчна да можете да стартирате няколко приложения едновременно и да превключвате между тях плавно и безпроблемно. Докато неговата 128 GB ROM Ви предоставя възможността да съхранявате всички Ваши любими снимки, видеоклипове и игри. Друга атрактивна особеност на Huawei Y8p са неговите три AI-тройни камери изпълнявайки свои собствени функции; 48-милиметровият ултра чист главен обектив, 8 MP ултра широкоъгълен обектив и 2 MP обектив с дълбочина Ви помагат да записвате Вашите любими моменти от ежедневието чрез обикновена щрих. Захранван от батерията с големина 4000 mAh, Huawei Y8p може да поддържа възпроизвеждане на видео, музика или уеб сърфиране за дълго време.