+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

протектор за телефон Kindle

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи
 
Kindle Paperwhite 4 - защитно фолио

Kindle Paperwhite 4 - защитно фолио

8,90 лв.
/ В наличност
 
Kindle 10 - защитно фолио

Kindle 10 - защитно фолио

8,90 лв.
/ В наличност

 

 

Ефективна защита за LCD Kindle

Като преглеждате нашия онлайн магазин ще откриете не само ефективни защитни средства за Вашите смартфони, но и ние предлагаме на потребителите защитни мерки за четящото устройство Kindle. Малко хора биха се замислили колко е необходимо да предпазят екрана на своя Kindle от разновидни надрасквания и механични наранявания. Имайки предвид колко е важен дисплея при четене, допринасяйки за Вашето удобство, ние сме се запасили с огромно количество протектори, които да запазят дисплея в оригиналното му състояние. Проверете прегланите от нас продукти, включващи семплото защитно фолио и протектора от 9Н закалено стъкло.

Предимствата от инсталацията на скрийнпротектор за LCD Kindle

Може би все още се колебаете дали инвестицията на скрийнпротектор за Вашия Kindle си заслужава, защото сте очаровани с неговия гол вид. Със сигурност няма да бъдете удовлетворени, ако случайно го изпуснете или пък го пъхнете в чантата с безброй назъбени вещи, и се окаже, че ще се разсейвате всеки път, когато забележите голямата драскотина по повърхността на дисплея. Със закупуването на този продукт ще можете да продължавате да се наслаждавате на очарователния му вид дори и с екранен протектор, защото те са ултра тънки, незабелижими и 100% прозрачни. Те нямат да попречат на стандартните функции на дисплея и ще го запазят като чисто нов. Поставянето на защитно фолио или протектор от 9Н закалено стъкло върху екрана на Вашия Kindle ще намали отблясъците, предотврати появата на драскотини и най-вече ще помогне да поддържате дисплея чист.

Описание на марката Kindle

През 2007 г. компанията за интернет търговия Amazon представи четец за електронни книги, наречен Kindle. Kindle не беше първото специално устройство за четене на електронни книги, но всъщност нямаше голяма конкуренция, защото тогава намяше огромно търсене на пазара за четци на електронни книги преди старта на Kindle. Устройствата Kindle дават възможност на потребителите да разглеждат, купуват, изтеглят и четат електронни книги, вестници, списания и други цифрови медии чрез безжична мрежа до магазина Kindle.