CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Kindle

В наличност Свий

Какви скрийн протектори за Киндъл предлагаме от etuo

Чрез нашия онлайн магазин ще откриете не само ефективни защитни средства за Вашите телефони, но и предпазни аксесоари за електронни четци Kindle, които са съвместими с модели Kindle Paperwhite. Малко хора биха се замислили колко е необходимо да предпазят екрана на своя Kindle от разновидни надрасквания и механични наранявания. Имайки предвид колко е важен дисплея при четене, ние сме се запасили с огромно количество протектори, които да запазят дисплея в оригиналното му състояние. Разгледайте предлаганите от нас продукти, включващи семплото защитно фолио/филм и протектора от 9Н закалено стъкло.

Как да защитите дисплея на своя Kindle

Може би все още се колебаете дали инвестицията в скрийн протектор за Вашия Kindle си заслужава, защото сте очаровани с неговия външен вид. Със сигурност няма да бъдете удовлетворени, ако случайно го изпуснете или пък го пъхнете в чантата с безброй назъбени вещи, и се окаже, че се разсейвате всеки път, когато забележите голямата драскотина по повърхността на дисплея. Със закупуването на този продукт ще можете да продължавате да се наслаждавате на очарователния вид на своята електронна книга дори и с екранен протектор, защото те са ултра тънки, незабележими и почти 100% прозрачни. Те нямат да попречат на стандартните функции на дисплея и ще го запазят като чисто нов. Защитното фолио и протекторът от 9Н tempered glass намалява отблясъците върху екрана, предотвратява появата на драскотини и най-вече тяхното покритие помага да поддържате дисплея чист.

Защо да се доверите на etuo.bg

Etuo.bg е признат експерт в индустрията за аксесоари за мобилни устройства и Вие можете да ни се доверите поради няколко причини:

  • - старателно подбираме продуктите, които предлагаме, така че винаги да закупите висококачествен аксесоар;
  • - цените ни са привлекателни, но не правим компромиси при качеството;
  • - готови сме да отговорим на всякакви въпроси, които имате;
  • - за нас е най-важно Вие да бъдете удовлетворени от покупката си;
  • - даваме 30 дни срок за връщане.