CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Lenovo

В наличност Свий
В наличност Свий

Какви видове протектори ще намерите в раздела

Чрез нашия сайт Вие имате шанса да откриете невероятни продукти, които да предоставят ефективна защита на Вашия Lenovo телефон и таблет. Скрийн предпазителите, които ние предлагаме са висококачествени и издръжливи, и те ще предпазят телефона Ви от разновидни механични наранявания и ще запазят неговата оригинална стойност и вид. Ние сме се запасили със семплото защитно фолио/филм, което гарантира стандартна защита при леки надрасквания и замърсявания, и е на достъпна цена, което го прави по-лесно за честа обмяна. Ако желаете по-ефективна защита за своето Lenovo мобилно устройство, ние силно препоръчваме да инвестирате в протектор от стандартно или 9H закалено стъкло за по-дълготрайно покритие. Също така в нашия онлайн магазин ще се натъкнете на екранния предпазител от гъвкаво стъкло, който е най-гарантиран да запази дисплея на Вашия Lenovo смартфон.

Какви са предимствата на протекторите от закалено стъкло

Предимствата на защитното фолио са, че то винаги ще бъде на достъпна цена, но това означава, че то е не е най-ефективно. То предоставя на дисплея тънък допълнителен слой, който предпазва от леки надрасквания и прахови частици, но в случай на по-силен удар, то не гарантира, че ще предпази екрана от напукване. Сред продуктите ни ще откриете протектора от закалено стъкло и от 9Н tempered glass. Те са доказани, че са издръжливи при по-интензивни механични наранявания. Всеки един от продуктите е изключително лесен за използване, приляга идеално по дисплея и по никакъв начин няма да попречи на стандартните функции на Вашия Lenovo телефон.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Нашият онлайн магазин предлага огромен избор от внимателно подбрани аксесоари за телефони и таблети. Като експерт в индустрията ние обещаваме на своите клиенти високо качество и подкрепа, от коята се нуждаят. Закупете Вашия протектор за своя Lenovo телефон от нашия сайт, защото предлагаме огромен избор и цените ни са винаги достъпни. Постоянно обновяваме селекцията ни, така че да има аксесоари съвместими с всички модели телефони. Предлагаме протектори за следните модели Lenovo:

  • - moto e3, g4, g4, z;
  • - k5/k6;
  • - p70;
  • - tab;
  • - vibe;