Протектори и стъкла за телефон Lenovo Tab M10 Plus 10.3

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за екрана на Lenovo Tab M10 Plus 10.3

Осигурете нужната защита на екрана на своя Lenovo Tab M10 Plus 10.3 като разгледате огромното разнообразие от екранни протектори на нашия уебсайт. Независимо от кой точно екранен протектор изберете, всеки един от тях е изработен от многокачествени материали и обещава да предостави максималната защита на фабрично поставения дисплей на смартфона. Не чакайте да надраскате екрана или да го нараните до степен, че трябва да бъде ремонтиран, а закупете един от нашите протектори още днес. Така че можете да се радвате на атрактивния дизайн на смартфона за възможно най-дълго време.

Какви са предимствата от оборудването на устройството с екранен протектор?

Дисплеят на смартфоните винаги ще бъде най-уязвимата част от устройството и затова и неговият ремонт винаги ще бъде изключително скъп, зависейки от това колко е наранен. Обаче заслужава ли си да видите колко скъпо ще Ви излезе да го ремонтирате? Ние силно препоръчваме на клиентите си да закупят и оборудват устройството си с екранен протектор, защото той не само ще успее да предпази дисплея от всеразлични драскотини и напуквания, но и ще Ви спести допълнителната инвестиция в неговия ремонт. Много от Вас може да не искат да приложат екранен протектор, защото смятате, че той ще загрози вида на смартфона. Това не трябва да Ви спира, най-вече защото нашите протектори са супер тънки и почти 100% транспарентни, така че вида на смартфона да не бъде значително различен.

Lenovo Tab M10 Plus 10.3 – особености на модела

С изцяло метално тяло и ултрамодерен дизайн, Lenovo Tab M10 FHD Plus (2-ро поколение) се откроява сред тълпата. Неговият 10,3-инчов FHD дисплей и двойни високоговорители с Dolby Atmos Ви дават наистина завладяващо забавление. А с опционалната Smart Charging Station можете да управлявате своя интелигентен дом чрез Google Assistant. Можете също така да изберете калъф или екранен протектор, който да защити Вашето устройство, когато Вие сте в движение. Хвърлете безпроблемно осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon и бърз WiFi и имате едно сериозно развлекателно устройство, за дома или в движение.