+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон LG K22

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
LG K22 - защитно фолио

LG K22 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Ефективна защита за екрана на LG K22

Започнали сте да търсите аксесоари, които да предпазят фабрично поставения дисплей на Вашия смартфон и сте попаднали на нашия уебсайт. Ние от etuo.bg сме се заредили с огромен избор от екранни протектори, които ще успеят да защитят дисплея на смартфона от драскотини и друг вид механични наранявания. Изберете от най-различни материали, видове и нива на защита. Всеки един от тях е супер тънък и изработен от висококачествени материали, така че да осигурят максимална защита. Не се чудете повече. Всеки един момент екранът Ви може да бъде наранен и да няма връщане назад. Купете екранен протектор още днес.

Защо да закупя екранен протектор?

Ние силно Ви препоръчваме да закупите какъвто и да е екранен протектор, защото дисплеите на смартфоните винаги ще бъдат най-уязвими на драскотини и наранявания и винаги ще бъдат на-скъпи за ремонтиране. Като инвестирате в екранен протектор, Вие обещавате по-дълъг живот на устройството и ще елиминирате неспокойствието, че ще го надраскате в ежедневието Ви. Най-ценното предимство на това да закупите екранен протектор е, че той ще Ви помогне да запазите оригиналната стойност и вид на смартфона Ви. Това означава, че в бъдеще, ако решите да го препродадете или пък замените за по-добър модел, ще можете да го направите.

LG K22 – особености на модела

Правете видео разговори с всички в пълен изглед. Предавайте поточно филми и сериали. Играйте игри. Правете всичко това на 6,2-инчов 19: 9 HD V-образен дисплей. Направете скъпоценни близки планове от природата с 2MP макрокамера. Заснемете зашеметяващи снимки с висока разделителна способност с 13MP задна камера. Правете повече наведнъж. Безпроблемно превключвайте между приложения и задачи без прекъсвания. Мобилната платформа Qualcomm 215 с 1,3 GHz четириядрен процесор подобрява производителността, така че всичко работи бързо и ефективно. Имайте скорост и съхранение за всички Ваши хобита с 2 GB RAM и 32 GB ROM. С батерия от 3000 mAh ще можете да се насладете на любимите си YouTube клипове, най-новите филми , и най-горещите игри.