Протектори и стъкла за телефон LG K42

В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на своя LG K42?

Попаднали сте на нашия уебсайт, защото сте в търсене на идеалния аксесоар, който ще осигури нужната защита на екрана на Вашия смартфон. Ние Ви предлагаме най-разнообразни аксесоари за смартфони LG K42 и едни от тях са нашите многокачествени екранни протектори. Те са изработени от висококачествени материали и перфектно ще прилегнат по дисплея, така че разликата да бъде почти незабележима. Като приложите екранен протектор върху фабрично поставения дисплей на смартфона, ще премахнете постоянния страх, че ако го изпуснете, той ще бъде сериозно увреден. Не чакайте да нараните дисплея си, а закупете протектор от на още днес!

Защо да закупя екранен протектор?

Основното предимство на това да закупите екранен протектор от нашия онлайн магазин е , че той ефективно ще предпази оригиналния дисплей от най-различни драскотини и механични наранявания. Без протектор Вашият екран е фактически гол и шансът той да бъде наранен е изключително висок. Също така дисплеите на смартфоните винаги ще бъдат най-уязвими и затова и техният ремонт е винаги много скъп. Можете да си спестите допълнителната инвестиция в ремонта на екрана с помощта на скрийпротектор. Най-вече след като предпазите дисплея да бъде наранен, устройството ще запази своята оригинална стойност и вид, така че да можете да го препродадете или пък замените за по-нов модел.

LG K42 – характеристики на модела

Насладете се на най-новите сериали, гледайте любимите си влогъри и играйте, както искате, с масивния 6,6-инчов HD + дисплей. Имате на разположение 4 начина за заснемане на страхотни снимки. Задната 13MP стандартна камера, 2MP макро камера, 5MP супер широкоъгълна камера и 2MP камера за дълбочина. Играйте игри, гледайте филми, след това изпращайте съобщения на приятелите си от зори до здрач. Батерията от 4000 mAh ще Ви захранва за дълго време. Издържайки строго тестване на MIL-STD-810G, LG K42 може да се справи с екстремни условия и е устойчив на несръчни моменти и хаотичен начин на живот.