Протектори и стъкла за телефон LG K52

В наличност Свий

Огромно разнообразие от екранни протектори за LG K52

Разгледайте нашия онлайн магазин, който е пълен с аксесоари за LG 52, които ще улеснят Вашето ежедневие. За да предпазите екрана на своя смартфона, Ви трябва висококачествен екранен протектор. За Ваше щастие ние от etuo.bg предлагаме многообразни протектори за екрани, които са изработени от всеразлични многокачествени материали. Също така те са произведени специално да полегнат перфектно по фабрично поставения дисплей, така че разликата да бъде незабележима. Независимо от кой точно протектор изберете, всеки един от тях обещава да направи всичко възможно екрана на смартфона Ви да остане непокътнат за възможно най-дълго време.

Ползите от оборудването на смартфона с екранен протектор

Като приложете екранен протектор на дисплея на Вашия смартфон, Вие ще се радвате на непокътнатия му вид за дълго време. Екранните протектори са ефективни в защитаването на дисплея от драскотини и по-сериозни механични удари, така че фабрично поставения дисплей да продължи да функционира както обикновено. Поради неговата тънкост и прозрачност, оригиналният вид на устройството няма да бъде променен значително. Също така най-ценното предимство на това да закупите екранен протектор е, че като екранен бъде защитен, цялото устройство ще може да запази своята оригинална стойност. Вие така ще имате възможността да го препродадете или замените в бъдеще.

LG 52 – особености на модела

Ефектният 6,6-инчов чист дисплей, с изключение на малкия отвор за пробиване отпред, да се потопите във вълнуващи игри и завладяващи филмови сцени. Благодарение на изкуствения интелект, LG 3D Sound Engine разпознава това, което слушате, анализира звука и оптимизира качеството на звука. Независимо дали става дума за музика, подкасти или филми, можете да се насладите на оптимален звук. Обектив за всяка ситуация - благодарение на фантастичната 48-мегапикселова камера в комбинация със супер широкоъгълните, макро и дълбочините камери , можете да снимате точно това, което искате да направите и как искате да го направите. Не можете да спрете да играете игри или гледате сериали, които обичате? Забавлявайте се на макс с батерията от 4000 mAh.