+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон LG Velvet

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
LG Velvet - защитно фолио

LG Velvet - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Широка гама от екранни протектори за LG Velvet

Разглеждайки нашия онлайн магазин, Вие ще намерите огромно разнообразие от аксесоари, които предлагаме с цел да улесним живота Ви като потребител на смартфон. Един от нашите продукти, които силно препоръчваме всеки притежател на смартфон да закупи, е екранен протектор. Екранните протектори на нашия уебсайт са изработени от висококачествени материали, така че ефективно да предпазят дисплея на Вашия LG Velvet от драскотини и прах. Ние се гордеем с факта, че предлагаме топ качество скрийпротектори, които перфектно ще прилепнат по дисплея на смартфона и ще бъдат почти незабележими. Не чакайте да надраскате дисплея и да съжалявате, а изберете един от нашите протектори, така че да се радвате на непокътнат дисплей за възможно най-дълго.

Защо е нужно да оборудвате смартфона си със скрийнпротектор?

Изключително важно е да оборудвате Вашия LG Velvet с един от нашите скрийпротектори, защото по този начин ще бъдете осигурени с необходима защита на допълнителния слой, който те предоставят. Този допълнителен слой е ефективен в предпазването на оригиналния дисплей да не бъде надраскан или пък замърсен с най-различни отломки, които могат да повредят ценните вътрешни компоненти. Също така ако вече дисплеят Ви е наранен, Вие можете да инсталирате един от нашите скрийпротектори с цел да покриете надраскванията, така че да изглежда като нов. В допълнение няма нужда да се притеснявате, че дисплеят Ви ще бъде афектиран от протекторът. Екранните протектори, които предлагаме, са почти 100% транспарентни и ултра тънки, така че по никакъв начин да не блокират базовите функции на дисплея на смартфона.

LG Velvet – особености на модела

Дизайнът и дисплеят са особеностите, с които корейската марка LG се гордее най-вече, с новия си LG Velvet. Дизайнът интерпретира 3D арка с извити ръбове с цел да улесни захващането, а пък дисплеят е обгърнат с тънки рамки, които предоставят Full Vision, и е с резолюция от 2460 х 1080. Друга уникална особеност на модела са неговите три камери, които вместо да бъдат групирани са подредени в каскаден вид по размер. Що се отнася до батерията, LG Velvet се захранва от 4 300mAh, която е предостатъчна да използвате смартфона цял ден без прекъсване. LG Velvet работи с процесор Snapdragon 765 и е оборудван с 8 GB RAM и 128 GB ROM.