Протектори и стъкла за телефон LG Wing

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя вида на екрана на своя LG Wing?

Разглеждайки нашия онлайн магазин, Вие ще намерите широка от аксесоари за смартфони и таблети. Ако сте в търсене на аксесоар, който ще предостави ефективна защита на екрана на устройството Ви, вижте разнообразието от екранни протектори, които предлагаме. Те са изработени от висококачествени материали и предлагат различни нива на защита, така че да намерите точно това, което искате. Също така всеки екранен протектор е супер тънък, така че не се притеснявайте, че той ще загрози вида на смартфона Ви. Не чакайте да надраскате дисплея на смартфона си, а купете еин от нашите екранни протектори още днес.

Защо смартфонът ми се нуждае от екранен протектор?

Всеки притежател на смартфон трябва силно да обмисли да закупи екранен протектор, защото той е изключително ефективен в предпазването на фабрично поставения дисплей от наранявания. Дисплеите на смартфоните винаги ще бъдат най-уязвими и ние не трябва да се заблуждаваме, че никога няма да го надраскаме или нараним. Инциденти могат да се случат в ежедневието ни и дисплеят може да се повреди до такава степен, че има нужда от ремонт. Можете да си спестите инвестицията и стреса като оборудвате дисплея с екранен протектор. Също така с помощта на протектора, ще можете да запазите оригиналната стойност на смартфона.

LG Wing – характеристики на модела

Няма повече превключване между приложения. Правете две неща едновременно и бъдете мултитаскър. LG Wing идва с 6,8-инчов безупречен POLED FullVision дисплей. Потопете се във филми с кинематографичния изглед 21: 9. Изскачащата камера позволява безупречно гледане от край до край, без да има селфи камера. Завъртете екрана нагоре, за да разкриете 3,9-инчов GOLED втори екран и разкрийте изумителни нови функции . Смартфонът предлага 64MP основна камера, 13MP Ultra Wide обектив и специална 12MP Ultra Wide Gimbal Motion Camera. А пък 32-мегапикселовата изскачаща камера се скрива, когато не се използва, и след това се активира, когато натиснете режима за селфи. С 4000 mAh можете да оставите зарядното си у дома. Правете два пъти повече неща през целия ден и все още ще имате часове мощност преди лягане.