+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Протектори и стъкла за телефон Microsoft

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Microsoft Lumia 435 - защитно фолио

Microsoft Lumia 435 - защитно фолио

3,90 лв.
/ В наличност
 
Microsoft Lumia 532 - защитно фолио

Microsoft Lumia 532 - защитно фолио

3,90 лв.
/ В наличност
 
Microsoft Lumia 950 - защитно фолио

Microsoft Lumia 950 - защитно фолио

3,90 лв.
/ В наличност

 

 
 
Microsoft Lumia 950 XL - защитно фолио

Microsoft Lumia 950 XL - защитно фолио

3,90 лв.
/ В наличност
 
Microsoft Lumia 640 XL - защитно фолио

Microsoft Lumia 640 XL - защитно фолио

3,90 лв.
/ Няма на склад

Ефективна защита за LCD Microsoft

Препоръчително всеки притежател на смартфон да обмисли различни варианти за как най-ефективно да защити неговия вид. Най-вече неговия дисплей, защото е общо прието, че екранът е най-уязвимата част от смартфона при физически наранявания. Нашият сайт разполага с разновидни продукти, които ще осигурят качествен щит за Вашия LCD Microsoft. Защитното фолио, което ще намерите в нашия онлайн магазин е проектиран перфектно да приляга по ъглите на дисплея на всеки един модел. Имайте предвид, че също така предлагаме стъклени протектори с варираща здравина до 9Н по скалата на Mohs. Той е един от най-надеждните начини да защитите екрана от счупвания и сериозни надрасквания. Такъв вид устойчивост ще предотврати наранявания от вид на ключове, монети и друг вид остри предмети. Дори и най-изискващият потребител ще бъде удовлетворен с високото качество и идеалното съответствие за специфични модели. Нашите продукти гарантират безопасност и удобство и са лесни за инсталиране. Спестете си стреса и безпокойствието от постоянния страх, че случайно ще изпуснете смартфона си и инвестирайте в сигурността на екранен протектор.

Ползата от скрийнпротектор за LCD Microsoft

Въпреки фабрично поставения стъклен дисплей, той не винаги ще може да осигури защита от всички видове механични въздействия. Поради тази причина е силно препоръчително да се инвестира в допълнителни протектори за смартфони, защото те ще поддържат здравината на сензорния екран. Най-вече големите сензорни екрани с висока резолюция и технологии, които отговарят за възпроизвеждането на най-реалните ярки цветове, са изключително податливи на механични и температурни въздействия. Висококачествият стъклен протектор е стархотен подарък за всеки дисплей и гарантира пълна защита срещу напукване, счупване и надраскване, също така те са с нулево отражение на светлината и предлагат покритие срещу замърсявания като пръстови отпечатъци.

Описание на марката Microsoft

Microsoft Corporation е американска мултинационална компания за иновативни технологии със седалище в Редмонд, Вашингтон. През последните няколко години Microsoft постоянно трансформира начина, по който хората живеят, работят, играят и се свързват чрез страхотни технологии. Компанията се вдъхновява от вярването, че могат да променят света към по-добро.