CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Microsoft

В наличност Свий
В наличност Свий

style="text-align: justify;">Всеки човек се е сблъсквал с проблема, когато поставя смартфона в джоба си, заедно с монети или ключове и дисплеят бива надраскан. Дори и да сте най-внимателните, рано или късно по екрана ще има малки драскотини. След продължителна употреба дори мръсотията или праховите частици оставят забележими повреди. Протекторите за Microsoft устройства решават този проблем като предпазват устройството от потенциални драскотини по дисплея или счупване.

Какво представляват протекторите за Microsoft

Протекторите за Microsoft са от фолио (филм) с дебелина няколко милиметра, които са точно съобразени с дисплея на смартфона. Висококачествените защитни средства за екран не влияят нито върху функцията на тъчскрийна, нито върху качеството на изображението. Те могат да се поставят лесно, като единственото условие е да са без мехурчета. Тези високопроизводителни защитни протектори за Microsoft са произведени в съответствие с високите стандарти за качество и гарантират оптимално прилягане.

Протекторите за екран могат да защитят не само Microsoft телефоните, но и всяко друго електронно устройство с дисплей и по този начин да запазят своята функционалност. Независимо дали таблет, цифров фотоапарат, интелигентен часовник, преносим компютър, навигация или домакински уреди - всяко устройство си струва да бъде защитено.

Трябва да ли използваме протектори за Microsoft

Защитата на дисплея често се пропуска. В този случай първите признаци на употреба се появяват само след няколко седмици. Това значително намалява, както външния вид, така и стойността на новия смартфон. Струва си да приложите защитен протектор за всички ваши електронни джаджи, тъй като цената е ниска, а те осигуряват защитата на едно от най-важните неща за вашия смартфон или таблет - дисплеят. Ако устройството трябва да бъде продадено, този защитен аксесоар може лесно и без остатъци да бъде премахнат и екранът ви ще изглежда като нов.

Много от тези модели комбинират защита от надраскване с други полезни функции, като например антирефлексна, антибактериална или защита на поверителността.

Какви модели протектори за Майкрософт можете да намерите в Etuo

В онлайн магазин Etuo.bg се предлага разнообразна гама от продукти от закалено стъкло, пластмаса и много други. Цените са достъпни и съобразени с качеството на предлаганите стоки.