CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Motorola

Филтри Свий
Модел на устройството 97
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какви видове скрийн протектори ще намерите в раздела

В търсене сте на висококачествени продукти, които да запазят стойността на Вашия телефон? При нас ще намерите топ аксесоари, които са съвместими с всякакви модели Motorola телефони на топ цени, включително Motorola moto one, vision, g7. Защитете екрана на Вашия Motorola телефон с разновидните екранни протектори, с които разполагаме.

  • - ако желаете по-семпла защита на по-достъпна цена, ние предлагаме защитното фолио, но имайте предвид, че то не е най-надеждният вариант;
  • - за по-ефективна и сигурна защита ние силно препоръчваме стандартния стъклен или 9Н стъклен предпазител. Те са много по-издръжливи при силни физически удари;
  • - също така сме се запасили с протектор от гъвкаво стъкло, което е комбинация от защитно фолио и закалено стъкло.

Как да защитите екрана на своя Motorola смартфон

Имайки предвид, че в днешно време, мобилните устройства са една от най-скъпите инвестиции за потребителите, от изключителна важност е те да разберат по какъв начин могат да ги предпазят. Допълнителният слой защита, който един екранен протектор осигурява, ще гарантира, че в случай на изпускане или надраскване, сензорния екран ще продължи да работи както преди. Освен надраскванията от ключове или друг вид остри предмети, трябва да запомним, че скрийнпротекторът, най-вече от закалено стъкло, допълнително предпазва дисплея от задържането на прахови частици, които всъщност могат да бъдат фатални за Вашия сензорен екран. Също така важно е да се отбележи факта, че протекторите са тънки и 99% транспарентни, което означава, че след инсталацията им, Вашия Motorola смартфон ще продължи да изглежда привлекателно и да функционира както обикновено.

Какви са предимствата на протекторите от закалено стъкло

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на всеки притежател на телефон да оборудва неговия дисплей с какъвто и да е екранен предпазител. Семплото фолио/ филм не винаги ще осигури по-ефективна защита. Ако искате да предоставите най-сигурната защита на своя Motorola телефон, най-добре е да закупите стандартното закалено стъкло или 9H tempered glass. Тези видове предпазители са много по-добри в поемането на механични удари и обещават по-добра защита на фабрично поставения дисплей. Тяхната твърдост и издръжливост е много по-силна от тази на защитното фолио. Също така дори и да се напукат, парченцата ще са тъпи и няма да Ви наранят.